Παναθηναϊκός: Επιστρέφει με... εξελίξεις ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Πρώτος... συναγερμός για Αϊτόρ από Ισπανία

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες και μαζί με την επιστροφή του θα έρθουν εξελίξεις!

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει σχεδόν ολοκληρώσει στη Βαρκελώνη το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του και έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποκατάσταση του στο Γ. Καλαφάτης.

Παράλληλα, θα έχουμε εξελίξεις με την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς ο εκπρόσωπος του Αϊτόρ έχει στο πρόγραμμά του να έρθει στη χώρα μας στη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο έχουν προχωρήσει ως ένα σημείο και θα ενταθούν επί αθηναϊκού εδάφους.

Σαβιέρ: “Φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου”

Ο Αντόνιο Σαβιέρ αποχαιρέτισε με ένα μακροσκελές μήνυμα τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Στις 29 Ιουλίου 2020 εκπλήρωσα το όνειρο να υπογράψω σε αυτόν τον γιγάντιο σύλλογο που είναι ο Παναθηναϊκός!

Δυστυχώς την ίδια χρονιά, στις 21 Νοεμβρίου, στο 90ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένας τραυματισμός άλλαξε όλη μου την ιστορία σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογ

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στον Παναθηναϊκό αλλά φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία μου μέρα εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά όλο το διοικητικό συμβούλιο (πρόεδρο και διευθυντές), όλα τα μέλη του προσωπικού, όλους τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα παρασκήνια για να κάνουν τα πάντα στην προπόνηση και όλους τους οπαδούς που είναι η ουσία αυτού του συλλόγου, αλλά ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου όσο είμαι εδώ, θα σας έχω όλους στην καρδιά μου.

Τώρα θα είμαι ένας ακόμα υποστηρικτής απ’ έξω και από τα βάθη της καρδιάς μου ελπίζω ο σύλλογος να πετύχει όλους τους στόχους του. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος”!

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News