Αστερας Τρ. - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/1)

Αστερας Τρ. - Παναθηναϊκος Live Streaming

Αστερας Τρ. – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos – PAOK Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός στρέφει αποκλειστικά πλέον το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Τη Δευτέρα το βράδυ (21:00), σκέφτεται μόνο το «τρίποντο» με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο ματς της 20ης αγωνιστική της Super League.  

Η αποστολή του «τριφυλλιού» παραδοσιακά έχει αρκετές δυσκολίες στην Αρκαδία. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτονται μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε αντίθετη περίπτωση, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να πέσουν για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη θέση.

Το «τριφύλλι» στα τρία διαδοχικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα ουσιαστικά. Πλέον, το ζητούμενο είναι να ανακτήσει τη χαμένη ψυχολογία του και παράλληλα να απαντήσει με «τρίποντο» σε μια δύσκολη έδρα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 0-3 στο ματς του πρωταθλήματος και για πρώτη φορά εμφάνισε τόσες δυσλειτουργίες στην άμυνα.  

Την Πέμπτη στο ματς για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα διαδοχικά ματς και το κλειστό ροτέισον έχουν φέρει κούραση, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και δύο έξτρα λύσεις.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαντσίνι που αποκτήθηκε από τον Άρη και τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ που πλέον είναι πανέτοιμος να βοηθήσει. Αμφότεροι έκαναν ντεμπούτο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και θα πέσουν στα βαθιά για να μεταμορφώσουν μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό.Super LeagueΕλλάδας Live Streaming

Τι είπε ο Γιοβάνοβιτς για το τελευταίο διάστημα

 Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ στάθηκε στο μεγάλο στοχο της ομάδας του, αλλά και στο κακό φεγγάρι. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού. 

«Είμαστε σε μια περίοδο που δεν έχουμε καλά παιχνίδια και καλά αποτελέσματα. Αλλά είμαστε μια ομάδα που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στα στάνταρ που είχαμε πριν τη διακοπή. Δεν είναι εύκολο πάντα μια μεγάλη ομάδα όταν χάσει ένα στόχο και το Κύπελλο ήταν ένας στόχος για εμάς. Είναι κάτι που σε πληγώνει.

Πρέπει όμως λόγω του προγράμματος να δούμε το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη και να ρίξουμε όλη μας την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Όταν δεν πετύχεις τους στόχους σου για εμάς η προσπάθεια δεν είναι κάτι πλέον, δεν μας φτάνει. Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι όσον αφορά το πρωτάθλημα».Panathinaikos Live Streaming

Αστερας Τρ. – Παναθηναϊκος Live Streaming: Επικίνδυνος ο Αστέρας

Ο Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στη Super League (9). Οι Αρκάδες εντός έδρας μετρούν 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, όμως σκοράρουν με το «σταγονόμετρο» (7 γκολ). Αν κάτι ξεχωρίζει επίσης είναι ότι παίζουν κλειστά.

Πιο συγκεκριμένα μέσα στο σπίτι τους, έχουν δεχθεί μόλις 3 γκολ σε 9 παιχνίδια. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συμπλήρωσαν τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκα στις λεπτομέρειες (1-0) από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Το ζητούμενο για τον Αστέρα είναι να επιστρέψουν τα «χαμόγελα» και να έρθει ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος οι Αρκάδες έχουν κάνει ήδη δυο ζημιές σε ομάδες που πρωταγωνιστούν. Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ απέσπασαν ισοπαλία (2-2), ενώ με την ΑΕΚ στην Τρίπολη έμειναν στο 1-1. Ο Άκης Μάντζιος μετά το ματς με τον ΟΦΗ έστρεψε το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμά του.

«Μας αδικεί η ήττα από τον ΟΦΗ. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μπροστά με τον Παναθηναϊκό. Και θα κληθούμε να λύσουμε κι αρκετά προβλήματα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους».Παθηναικος Live Streaming

Η παράδοση και οι «σφυρίχτρες»

Η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες σε παιχνίδια στην Τρίπολη προϊδεάζει για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Αστέρας έχει πληγώσει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό στην Αρκαδία. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» νίκησαν εκεί τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2017 με σκορ (0-5 κι έκτοτε μετρούν 3 ήττες (2-1, 1-0, 1-0) και 3 ισοπαλίες (2-2, 1-1, 1-1).

Υπενθυμίζουμε ότι το ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο έγινε θρίλερ και κρίθηκε στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ.  

Η ΚΕΔ στέλνει στην Αρκαδία τον Τζήλο στην Τρίπολη, αφού δεν πρόκειται για ματς που απαιτεί ξένο ρέφερι. Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης και Παπαδάκης, τέταρτος ο Ζαμπαλάς και στο VAR θα βρίσκονται οι Τζοβάρας και Μωυσιάδης. Διαβάστε αναλυτικά τους ορισμούς.

Σάββατο 28/1
19:30 Βόλος-Παναιτωλικός: Τσέτσιλας (Στεφανής, Μαυρουδής, 4ος Αγγελάκης, VAR: Παπαπέτρου, Πάτρας)
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Κωνσταντίνου, Καραλής, 4ος Κατοίκος, VAR: Μανούχος, Νικολακάκης΅)

Κυριακή 29/1
16:00 Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Γκορτσίλας, Νικολαΐδης)
19:30 ΑΕΚ-Άρης: Γκοντίνιο (Τεϊσέιρα, Μότα, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Ναρκίζο, Μπουξμπάουμ)

Δευτέρα 30/1
18:00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Διαμαντόπουλος (Ψαρρής, Κόλλιας, 4ος Καραντώνης, VAR: Φωτιάς, Τριανταφύλλου)
19:30 Λαμία-Ιωνικός: Βεργέτης (Φωτόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Γκάμαρης, Σαμοΐλης)
21:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Τζήλος (Δημητριάδης, Παπαδάκης, 4ος Ζαμπαλάς, VAR: Τζοβάρας, Θ.Μωυσιάδης)

Αστερας Τρ. – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Διούδη 

Μετά από 5,5 χρόνια παραμονής στον Παναθηναϊκό, ο Σωκράτης Διούδης αποτελεί παρελθόν για το Τριφύλλι. Ο Έλληνας τερματοφύλακας που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόταν τη φετινή σεζόν, παίρνει μεταγραφή στην Ζαγκλέμπιε της Πολωνίας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρησή του, μετά από μια σημαντική παρουσία στο Τριφύλλι και συνολικά 125 εμφανίσεις με την φανέλα του. Η ανακοίνωσ της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στην πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Ο Σωκράτης φόρεσε για 5,5 χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι, αγωνιζόμενος σε 125 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πανηγύρισε το Κύπελλο της σεζόν 2021-22. Ευχόμαστε στον Σωκράτη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ήρεμος και σίγουρος για το πρωτάθλημα ο Τσέριν

O μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως όλοι πλέον κοιτάνε το πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άνταμ Τσέριν στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Παίξαμε καλά, για 80΄παίξαμε καλύτερα. Όταν δεχτήκαμε το γκολ όλα ήταν πολύ δύσκολα, όλα τελείωσαν αλλά πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Από εκεί και πέρα τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν ήταν εύκολα, σήμερα κάναμε καλά το παιχνίδι μας αλλά μετά το 2-0 στην Τούμπα τα πράγματα ήταν εις βάρος μας. Τώρα ρίχνουμε το βάρος μας στο πρωτάθλημα».

Αστερας Τρ. – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News