Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έγιναν αλλαγή Μπερνάρ και Τσόκαϊ

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, έκανε ωστόσο την προσπάθειά του στη Λεωφόρο.

Δύο από τους παίκτες που τα έδωσαν όλα στο χθεσινό παιχνίδι ήταν οι Μπερνάρ και Τσόκαϊ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναρωτηθούν αρκετοί γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να τους αντικαταστήσει με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Η εξήγηση είναι ότι αμφότερες οι κινήσεις ήταν αναγκαστικές.

Τόσο ο Ένις Τσόκαι, όσο και ο Μπερνάρ, αντιλαμβανόμενοι πως το παιχνίδι ζητούσε πολλά τρεξίματα, τα οποία δεν είχαν σε εκείνο το σημείο, ζήτησαν μόνοι τους να αντικατασταθούν.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις σχετικές μετρήσεις που βλέπει το τεχνικό επιτελείο των «πράσινων» σε live μετάδοση.

Νέα εξέλιξη με Βοτανικό!

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τις σημερινές πολύ σημαντικές εξελίξεις για το πράσινο ποδοσφαιρικό «παλάτι».

Οπως γράφει στο sdna.gr:

Πριν από λίγη ώρα, στις 10 το πρωί, ολοκληρώθηκε η κατάθεση στο Δήμο Αθηναίων των φακέλων των υποψήφιων εταιρειών για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό δημοσίευμα στο SDNA στις 11 Ιανουαρίου η σημερινή ημέρα αποτέλεσε dead line για τη διαδικασία και πλέον στον Δήμο Αθηναίων έχουν στα χέρια τους τις προσφορές.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καμία ένσταση, γεγονός που -μαζί με τις προσφορές- ικανοποιεί τους ανθρώπους του Δήμου και πλέον τα πράγματα μπήκαν στην τελική ευθεία για να μάθουμε τον ανάδοχο του έργου.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Δρομολογείται συνεδρίαση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ερχόμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Η Επιτροπή θα ελέγξει την εγκυρότητα των προσφορών και των εγγυητικών επιστολών που ήταν υποχρεωμένες να καταθέσουν οι εταιρείες, μια διαδικασία που λόγω Δημοσίου δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει τις ημέρες-συνεδριάσεις που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωσή της. Μόλις συμβεί αυτό θα παραπέμψει το θέμα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων, η οποία θα αποφασίσει για τον ανάδοχο του έργου.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα πάντα πια έχουν μπει στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού «παλατιού» στο Βοτανικό το οποίο περιμένουν εδώ και δεκαετίες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News