Γιοβάνοβιτς: «Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Γιοβάνοβιτς: «Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό ματς και τη συνέχεια: «Υπήρχαν πολλές ανισορροπίες στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να δεχθούμε φάσεις και κόντρες επιθέσεις, καθώς θα άλλαζαν οι ισορροπίες. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετά τρεξίματα. Και οι δύο πλευρές άσκησαν πίεση, ώστε να δυσκολέψουν ο ένας τον άλλον.

Όσον αφορά το γκολ που δεχθήκαμε είναι από τις φάσεις που μπορούσαν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο δεύτερο μέρος, αν και ούτε εμείς κάναμε πολλές φάσεις.

Γενικά δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ιδιαίτερα από εμάς που είχαμε το εις βάρος μας σκορ. Όσον αφορά το παιχνίδι που έρχεται. Είμαστε σε μία περίοδο που δεν έχουμε παίξει καλά παιχνίδια και δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

Είμαστε μια ομάδα που έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια μέχρι στιγμής. Σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στα στάνταρ που ήμασταν. Μια μεγάλη ομάδα όταν χάσει ένα στόχο, όπως χάσαμε εμείς το Κύπελλο είναι κάτι που μας πληγώνει. Ήταν από τους στόχους μας το Κύπελλο φυσικά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς πρωταθλήματος και να στρέψουμε την προσοχή μας μόνο εκεί».

Για τις αλλαγές που έγιναν και αν σκοπεύει να ανοίξει το ροτέισον: «Ήταν κάποιες αλλαγές που έπρεπε να κάνουμε. Λόγω και κάποιων προβλημάτων που είχαμε αυτές τις μέρες. Εγώ δεν είμαι από τους προπονητές που κάνουν ροτέισον, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Σαν προπονητής μπορώ να πω ότι με άφησαν ικανοποιημένο για την προσπάθεια τους και την κατανόηση που έδειξαν στον τρόπο παιχνιδιού μας. Σε αυτή την φάση που είμαστε η προσπάθεια δεν είναι κάτι που μας φτάνει. Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε και θα πρέπει γενικότερα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News