Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για σέντρα λόγω κακοκαιρίας

Υποχρεωτική η μάσκα στα γήπεδα - Αυστηρή προειδοποίηση

Τι θα συμβεί στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, λόγω κακοκαιρίας.

Ακραία και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται σταδιακά στην Αττική, ενώ αναμένεται κορύφωσή τους μέσα στις επόμενες ώρες σύμφωνα με τον Κώστα Λαγουβάρδο.

Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, το οποίο ορίστηκε για τις 19.30.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, μίλησε στο CNN Greece, το πρωί της Πέμπτης 26/1 και κατά την έναρξη των φαινομένων, και εφιστά την προσοχή σε όλους, και συγκεκριμένα στους κατοίκους της Αττικής, καθώς περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού, χαλαζόπτωση αλλά και κεραυνούς.

Ο Κώστας Λαγουβάρδος σχετικά με την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδιο ανέφερε πως, «στην Αττική περιμένουμε περαιτέρω ένταση των φαινομένων αυτών τις επόμενες ώρες και θέλει πολλή προσοχή εν όψει των πλημμυρικών επεισοδίων και προβλημάτων που δημιουργούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στην αρχή θα παρατηρούνται μικρά ύψη βροχής, τα οποία θα κορυφωθούν στην συνέχεια της μέρας μαζί με αρκετά έντονα φαινόμενα, ενώ αναμένουμε και χαλαζόπτωση», ανέφερε κλείνοντας.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για σέντρα λόγω κακοκαιρίας

Τη δεδομένη στιγμή, θέμα αναβολής δεν υφίσταται, καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι τέτοια που δεν εμπνέει ανησυχία.

Παρά ταύτα, υπάρχει συσσωρευμένη βροχή και με δεδομένες τις προβλέψεις για καταιγίδες που θα συνεχιστούν και το απόγευμα, θα πρέπει να μπει ένας “αστερίσκος”, αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News