"Συμφωνία" Κάουλι-Λουντογκόρετς με φόντο τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Κάουλι και τα 2 εκατ. ευρώ

Μετά την απόκτηση του Μαντσίνι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, αυτή τη φορά για τα αριστερά.

Το ιδανικό για τους πράσινους θα ήταν να βρεθεί παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί και στις υπόλοιπες θέσεις πίσω απν’ τον επιθετικό κορυφής.

Το Τριφύλλι εξετάζει 2-3 περιπτώσεις παικτών, ενώ δεν έχει βγει από το κάδρο το όνομα του Κάουλι Ολιβέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Βουλγαρία κάνουν λόγο για συμφωνία του Κάουλι με τη διοίκηση της Λουντογκόρετς να απέχει απ’ τις προπονήσεις και τα φιλικά της ομάδας στην Τουρκία όπου πραγματοποιεί τη χειμερινή προετοιμασία της έως και την προσεχή Τρίτη θα κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις.

Και αυτό διότι ο παίκτης επειδή πως ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει για να τον αγοράσει και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον πιθανό τραυματισμό.

Πάντως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και όπως αναφέραμε ο παίκτης βρίσκεται στο κάδρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News