Παναθηναϊκός: «All in» για Αϊτόρ

Αϊτόρ: «Εφαρμόσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας στα αποδυτήρια»

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τις μεταγραφικές προσθήκες ασχολείται και με τις σημαντικές ανανεώσεις που έχει μπροστά του.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα μέτωπα που θέλουν να κλείσουν άμεσα οι πράσινοι είναι αυτό του Αϊτόρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, το τριφύλλι είναι έτοιμο να ανοίξει άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Ισπανού άσου, προσεγγίζοντας τις οικονομικές του απαιτήσεις μετά από ένα διάστημα αρχικών διαπραγματεύσεων στο οποίο είχαν προκύψει εμπόδια.

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πώς τόσο ο παίκτης, όσο και ο Γιοβάνοβιτς-διοίκηση θέλουν να συνεχίσουν αυτή τη συνεργασία.

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε ο Μαντσίνι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπέγραψε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι, εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ και τέθηκε και τυπικά στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για την αυριανή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και μάλιστα σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Αργεντίνος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πράσινους, κατατέθηκαν τα απαραίτητα χαρτιά στην ΕΠΟ και εκδόθηκε το δελτίο του. Έτσι τέθηκε και τυπικά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αυριανή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr