Καιρός στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Άσχημα νέα για τη ρεβάνς (pic)

Νέα πρόγνωση για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, άσχημα νέα με τον καιρό την Κυριακή

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και δυνατούς ανέμους, από το πρωί της Πέμπτης, έφτασε πριν λίγη ώρα στα κινητά τηλέφωνα πολιτών σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Σημειώνεται πως σε κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να εισέλθει σταδιακά – σύμφωνα με τους μετεωρολόγους – ολόκληρη η χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνιση τους από τα δυτικά.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα έντονα φαινόμενα θα «επισκεφτούν» και την Αττική από αύριο, ενώ την ίδια ώρα, στα λευκά θα «ντυθούν» πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, όμως, και για ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα και την Αττική από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες που θα έχουν διάρκεια μέχρι το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων οι νοτιάδες θα φτάνουν κατά τόπους ακόμη και τα 8 Μποφόρ ενώ αργά κατά τη νύχτα η κακοκαιρία θα εξασθενίσει.

Αυτό σημαίνει ότι οι καιρικές συνθήκες θα επηρεάσουν και τη ρεβάνς κυπέλλου στη Λεωφόρο, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που ορίστηκε για τις 19.30.

Δείτε τη φωτογραφία του meteo με τα φαινόμενα αύριο, την ώρα του αγώνα:

Καιρός στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Άσχημα νέα για τη ρεβάνς (pic)

newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr