Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/1)

Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Panathinaikos – PAOK Live Streaming: Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ πράξη τρίτη! Οι δύο «μονομάχοι» θα παίξουν τα ρέστα τους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Πέμπτη το βράδυ (19:30), για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Παναθηναϊκός καλείται μπροστά στο κοινό τους να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (2-0) από την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα. Πρωτίστως για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Και δευτερευόντως για να διορθώσει την ψυχολογία του. Παράλληλα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να δώσουν μια ηχηρή απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις για την αγωνιστική κατάστασή τους.

Οι δύο σερί ήττες από τους Θεσσαλονικείς σε Κύπελλο (2-0) και Super League (0-3) την περασμένη Κυριακή έφεραν απογοήτευση στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος τεχνικός έχει αρκετούς παίκτες που είναι ντεφορμέ και σε μια προσπάθεια να τους αναπτερώσει το ηθικό ζήτησε να πιστέψουν στην ανατροπή και να συσπειρωθούν. Διαβάστε το μήνυμά του.

«Με τον ΠΑΟΚ δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην εκκίνηση του δεύτερου. Στη συνέχεια ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Η εικόνα μας ήταν μη αποδεκτή. Η διαφορά που είχαμε από τους αντιπάλους μας έχει εξαφανιστεί. Απογοητεύσαμε πολλούς, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί στις στιγμές που δεν είναι καλές. Δεν είναι εύκολο. Είναι μια άσχημη μέρα για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση

«Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποτελεί η αμυντική λειτουργία. Ξέχωρα από αυτό, πλέον, από τους «πράσινους» απουσιάζει και το εύκολο γκολ. Οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ είναι παίκτες κλειδιά, όμως δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Επίσης, στα δύο πρόσφατα ματς με τον ΠΑΟΚ δέχθηκε 5 γκολ και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το συγκεκριμένο παθητικό μοιάζει απίστευτο! Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «πράσινοι» μέχρι την περασμένη Κυριακή είχαν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και μέσα στη Λεωφόρο είχαν δεχθεί μόλις 3 γκολ.

Ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να βγάλει άσους από το μανίκι του, αφού οι δύο βασικοί στόπερ είναι εκτός για τη ρεβάνς. Ο Μάγκνουσον είναι τραυματίας, ο Σένκεφλεντ τιμωρημένος και στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Σάρλια, Πούγγουρας. Στα θετικά η επιστροφή του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δώδεκα ματς αήττητος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα πατήσει το χορτάρι της Λεωφόρου με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αφού το εντυπωσιακό 3-0 στο πρωτάθλημα σκόρπισε ενθουσιασμό. Επίσης, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με μαξιλάρι το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ξέρουν ότι έχουν σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Βέβαια, δεν υποτιμούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό τους.

Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν αποφασισμένοι σε διάστημα εννέα ημερών να θριαμβεύσουν για τρίτη φορά απέναντι στους «πράσινους». Και παράλληλα να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου την περασμένη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και τα νούμερά τους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν 12 σερί ματς αήττητοι (10 νίκες, 2 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτά τα παιχνίδια έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ. Ο 19χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αναμφισβήτητα ο παίκτης αποκάλυψη του ΠΑΟΚ και στα δύο διαδοχικά ντέρμπι ταλαιπώρησε την «πράσινη» άμυνα. Την Κυριακή για το Πρωτάθλημα σκόραρε και μοίρασε μια ασίστ, ενώ στο ματς Κυπέλλου αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου.Παθηναικος Live Streaming

Έτοιμος για τη ρεβάνς ο Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου έσταξε μέλι για την εικόνα της ομάδας του και άφησε να εννοηθεί ότι τα καλύτερα έρχονται. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Είμαστε μια ομάδα που άλλαξε το μισό και πλέον ρόστερ. Ήρθαν παίκτες με προοπτική, αλλά δεν ήταν μέρος ομάδων που μάχονταν για τίτλους. Χρειάστηκε χρόνος για να βρεθεί χημεία. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Λέω ξανά ότι η φετινή δουλειά θα εμφανιστεί την επόμενη σεζόν. Δε θέλω να συγκρίνω κανένα προηγούμενο αποτέλεσμα με τη νίκη 0-3 στη Λεωφόρο.

Αυτό το παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, την προηγούμενη εβδομάδα στο Κύπελλο ήταν άλλο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλή οργάνωση, αλλά εμείς είχαμε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς στο Κύπελλο για να πάρουμε την πρόκριση».  

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τη νέα μάχη με τους «πράσινους» δεν υπολογίζονται οι Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Κουαλιάτα, Μουργκ, Κούρτιτς και Λύρατζης. Τακτικά δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Κεφάλαιο Ντάνιελ Μαντσίνι

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι ολοκληρώνεται και τυπικά, με τον Αργεντινό να βρίσκεται αυτή την ώρα στο Κορωπί για να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα. Ως το μεσημέρι οι ανακοινώσεις. Οι Πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Άρη για τη σπουδαία μεταγραφή του 26χρονου άσου – και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει παίκτης του Τριφυλλιού ο Μαντσίνι.

Ο παίκτης άλλωστε βρίσκεται αυτή την ώρα στο Κορωπί για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και μέχρι το μεσημέρι πρόκειται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η απόκτησή του για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Σημειώνεται ότι το deal αναμένεται να αγγίξει τα 3 εκατ. ευρώ.

Βαζέχα για Μαντσίνι: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Μαντίνσι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έχει καταθέσει τα τελευταία 3,5 χρόνια τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσω της θητείας του στον Άρη. Διαθέτει όλο το…πακέτο προκειμένου να βοηθήσει και να προσφέρει επιπλέον επιλογές στον Παναθηναϊκό. Αν και προσωπικά λέω πως πάντα και σε όλες τις μεταγραφές υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο.

Μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης ιδιαίτερα γνωστός και προικισμένος σε μια ομάδα και να μην καταφέρει να προσφέρει βάσει της αξίας του. Και κάποιος άλλος λιγότερο γνωστός, να έρθει και να βγάλει…μάτια. Κάθε μεταγραφή είναι διαφορετική. Σίγουρα πάντως ο Μαντσίνι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Με πολλές αρετές όπως έδειξε στον Άρη και το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Αν και οι καλοί παίκτες παντού και πάντα μπαίνουν μέσα κι από το πρώτο παιχνίδι δείχνουν την αξία τους».

Φινλανδός διαιτητής στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Τον Πέτρι Βιλγιάνεν από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA στέλνει η ΚΕΔ στη ρεβάνς Κυπέλλου Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Στο τρίτο παιχνίδι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο μέσα σε μία εβδομάδα, ορίστηκε ο άπειρος Φινλανδός Πέτρι Βιλγιάνεν, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο 35χρονος ρέφερι έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, με μόλις τρία παιχνίδια ομίλων σε επίπεδο ανδρών. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα. 

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links: 

https://streamhunterto.net/soccer/panathinaikos-paok-thessaloniki-stoac4i0?l=1430886766

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News