«Μπήκε» ο Κλεϊνχέισλερ - Θερμή ανταπόκριση από τους νέους συμπαίκτες!
Χωρίς καμία χρονοτριβή, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ έκανε το πρωί της Παρασκευής την πρώτη προπόνησή του με τους νέους συμπαίκτες του.
Ο Ούγγρος μέσος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, αφού πρώτα έγινε το απαραίτητο… τελετουργικό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον καλωσορίζει και να τον παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, οι οποίοι με τη σειρά τους φρόντισαν για τη «θερμή» υποδοχή του!
Ο Κλεϊνχέισλερ, όπως και όλοι όσοι δεν αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo και ολοκλήρωσε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Χουάνκαρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια