Βολος - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 11/1

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Τα highlights της πρώτης ήττας τους Παναθηναϊκού

Βολος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου

Η προσοχή του Παναθηναϊκού στρέφεται πλέον στο Novibet Κύπελλο Ελλάδος για τον επαναληπτικό του αγώνα με τον Βόλο (11/01, 16:30).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα δύσκολο αποτέλεσμα και καλούνται πλέον να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνώρισε την πρώτη της ήττα εντός των συνόρων. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν πήγε όπως το είχε σχεδιάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι αυτό κυρίως λόγω μίας ολιγωρίας στη φάση του 68’, μετά τη διακοπή για την κρότιδα που έπεσε δίπλα στον Μπρινιόλι.

Μέχρι εκείνο το σημείο, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο, δεν είχαν απειληθεί σχεδόν καθόλου και έδειχναν ότι μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον φάνηκαν κι άτυχοι στο τέλος με το δοκάρι του Ιωαννίδη στο 98’, το οποίο ήταν το τέταρτο σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων μάλιστα στα τρία έχουν χάσει βαθμούς!

Πλέον όμως το ενδιαφέρον πηγαίνει επικεντρώνεται στο Βόλο για τον επαναληπτικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος και στη συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα, για το δύσκολο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές -δεδομένα εκτός είναι οι Μάγκνουσον και Χουάνκαρ- αλλά έστω κι έτσι θα έχει τον πρώτο λόγο.

 Ο Παναθηναϊκός άλλωστε έφυγε με «διπλό» από το Πανθεσσαλικό και στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μπορεί να το κάνει και στο Novibet Κύπελλο Ελλάδος.

Βολος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 16:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport 1HD.

Βολος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Σύμφωνα με την sportske novosti, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Όσιγιεκ για την μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός προχωράει για την περίπτωση του του Κλάινχαϊσλερ και με βάση τα όσα αναφέρουν οι Κροάτες υπάρχει συμφωνία μεταξύ Όσογιεκ και τριφυλλιού για την παραχώρηση του παίκτη.

Φαίνεται λοιπόν πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν τη δεύτερη χειμερινή τους μεταγραφή μετά την απόκτηση του Πούχατς. Βάσει των όσων αναφέρουν οι Κροάτες, ο Παναθηναϊκός και η Όσιγιεκ τα έχουν βρει σε όλα για τον Μαγυάρο μεσοεπιθετικό. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε θέση 8-10 όσο και στα άκρα και αυτό αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που τον επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News