Παναθηναϊκός: Το κρυφό ατού με ΑΕΚ

Επική αντίδραση Μπρινιόλι στο γκολ του Σπόραρ (vid)

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην έδρα της ΑΕΚ με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μεγαλώσει την διαφορά από τους κιτρινόμαυρους.

Όλοι περιμένουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να βγει μπροστά με στόχο να βρει γκολ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κρατήσει το 0 στα μετόπισθεν και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις στους χώρους που θα βρει.

Αυτό που σίγουρα θα δούμε είναι την ΑΕΚ να πιέζει ψηλά ασφυκτικά την άμυνα του Τριφυλλιού θέλοντας να μπλοκάρει την δημιουργία των Πρασίνων από πίσω.

Για να το πετύχει αυτό είναι δεδομένο ότι ο Ρουμπέν Πέρεθ θα είναι μόνιμα μαρκαρισμένος ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάγκνουσον.

Έτσι, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν αυτή τη κατάσταση έχοντας πάντως ένα κρυφό ατού στο μανίκι τους.

Αυτό είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να βρει με μπαλιές ακριβείας όλους τους συμπαίκτες του.

Δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δώσει εντολή στον Ιταλό πορτιέρο να παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο και να αναγκάσει τον αντίπαλο να αφήσει κάπως ελεύθερο του Πέρεθ και Μάγκνουσον.

Παναθηναϊκός: Με μία επιστροφή η προπόνηση

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σάρλια, ενώ απών με ίωση είναι ο Καμπετσής.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News