Παναθηναϊκός: Το πλάνο με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο αντι-Σένκεφελντ αν χρειαστεί

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά.

Οι Πράσινοι πάνε με αέρα 7 βαθμών στον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους όμως θα πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο ώστε να κρατήσουν το αήττητο τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι προβληματισμένος με την εικόνα των παικτών του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και έχει σκοπό να συζητήσει μαζί τους με σκοπό να μην επαναληφθεί μία τέτοια εμφάνιση.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής, μετά την ήττα στα Γιάννενα η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

Αυτό το πλάνο βολεύει πολύ το Τριφύλλι το οποίο θα κοιτάξει να λειτουργήσει καλά στην άμυνα και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις στο κενό χώρο.

Η πιθανή ενδεκάδα των Πρασίνων θα είναι αυτή που είδαμε στη Λειβαδιά με μία μόνο αλλαγή καθώς ο Πέρεθ αναμένεται να πάρει την θέση του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή.

Πεπεισμένος ο Αντούνια πως θα γίνει η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό – Τι ζήτησε

Ο μουντιαλικός εξτρέμ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «πρασίνων» ωστόσο οι περίπτωση του παρουσιάζει δεδομένες δυσκολίες

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Κρουζ Αζούλ αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές έχοντας ανεβάσει το κόστος της μεταγραφής στα ύψη.

Ο σύλλογος από το Μεξικό αξιώνει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει το deal δίχως ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ζητάει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι!

Οι «πράσινοι» αρνούνται να μπουν σε παζάρια και η τρίτη και τελευταία πρόταση τους είναι 1 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 4 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη ως υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ποντάροντας παράλληλα στην επιθυμία του διεθνή εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μεξικανός έχει κάνει ξεκάθαρο στη διοίκηση της ομάδας του ότι θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και ζήτησε να προπονείται μόνος του ώστε να μην ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό.

Η «El universal» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Αντούνια είναι πεπεισμένος πως η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό που θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Ως εκ τούτου ζήτησε πιο χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News