Πεπεισμένος ο Αντούνια πως θα γίνει η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Τι ζήτησε

Πεπεισμένος ο Αντούνια πως θα γίνει η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Τι ζήτησε

Ο μουντιαλικός εξτρέμ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «πρασίνων» ωστόσο οι περίπτωση του παρουσιάζει δεδομένες δυσκολίες

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Κρουζ Αζούλ αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές έχοντας ανεβάσει το κόστος της μεταγραφής στα ύψη.

Ο σύλλογος από το Μεξικό αξιώνει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει το deal δίχως ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ζητάει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι!

Οι «πράσινοι» αρνούνται να μπουν σε παζάρια και η τρίτη και τελευταία πρόταση τους είναι 1 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 4 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη ως υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ποντάροντας παράλληλα στην επιθυμία του διεθνή εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μεξικανός έχει κάνει ξεκάθαρο στη διοίκηση της ομάδας του ότι θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και ζήτησε να προπονείται μόνος του ώστε να μην ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό.

Η «El universal» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Αντούνια είναι πεπεισμένος πως η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό που θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Ως εκ τούτου ζήτησε πιο χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων».

Παναθηναϊκός: Με μία επιστροφή η προπόνηση

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σάρλια, ενώ απών με ίωση είναι ο Καμπετσής.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News