Αδιανόητο: Δύο χρόνια χωρίς μπάλα ο Χρήστος Δώνης - Εκεί το... ψάχνει!

Τόσα ζήτησε ο Δώνης για να μείνει

Τι κι αν έχει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με τον Παναθηναϊκό στο βιογραφικό του, ο Χρήστος Δώνης αδυνατεί να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Έλληνας χαφ τα βρίσκει… σκούρα στη μετά Παναθηναϊκό εποχή, και δεν μπορεί όχι μόνο να στεριώσει σε ομάδα, αλλά ούτε και να βρει μία!

Πλέον, ο Δώνης μετράει 2 χρόνια ανενεργός κάτι, το οποίο προσέχουν οι ιθύνοντες των ομάδων και τους αποτρέπει να τον επιλέξουν. Εκείνος τα.. μάζεψε και έκανε νέο ταξίδι αυτή τη φορά στην Πολωνία, μήπως και εκπληρωθεί η επιθυμία του να γυρίσει στη δράση.

Στην προετοιμασία της Ραντόμιακ Ράντομ συμμετέχει ο Χρήστος Δώνης, προσπαθώντας να πείσει τον προπονητή του πολωνικού συλλόγου ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Η τελευταία συμμετοχή του Δώνη ήταν με τη φανέλα της Φένλο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σπάρτα Ρότερνταμ στις 24 Απριλίου 2021!

Τακτική και τελειώματα

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σάρλια, ενώ απών με ίωση είναι ο Καμπετσής.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News