Παναθηναϊκός: Μπερνάρ, αποτελεσματικότητα και στελέχωση

Παναθηναϊκός: Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση

Άλλο ένα καλό παιχνίδι για τον Μπερνάρ τον οποίο μνημόνευσε κι ο προπονητής του μετά το τέλος του ματς στη Λειβαδιά.

Όσο περνά ο καιρός και ο Βραζιλιάνος μαθαίνει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του γίνεται σημαντικός.

Θα φανεί περισσότερο όταν φορμαριστούν οι συμπαίκτες του, με τα ματς να παίζονται τότε (λογικά) σε πιο υψηλό τέμπο. Το ποδοσφαιρικό μυαλό του νοτιοαμερικάνου μπορεί να φέρει …ομορφιές μέσα από την transition επίθεση.

Ο τύπος είναι πάντα θαρρείς μια κίνηση μπροστά από τον αμυνόμενο, ανεβάζει σημαντικά την αποτελεσματικότητα μπροστά κι απλά περιμένει τους συναδέλφους του να συγχρονιστούν μαζί του.

Το λες και θαύμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο +7, αήττητος, με 14-15 παίκτες ετοιμοπόλεμους, με τραυματισμούς και τους ρέφερι πάντα απέναντι, αλλά το κυριότερο είναι πως στη στελέχωση του έχει κάνει λάθη.

Όποιος δε τα βλέπει απλά δε βλέπει ή δε θέλει να δει, αλλά ευτυχώς είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και το κλαμπ προλαβαίνει να κάνει ότι δεν έπραξε τότε που έσφιγγαν οι ζέστες.

Πάλι καλά που αντέχουν και το διατηρούν «στον αφρό» παίκτες δοκιμασμένοι στα δύσκολα, όπως ο Μπερνάρ, ο Σποράρ και ο Βέρμπιτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News