Παπαθεοδώρου για Αντούνα: «Πρωταπριλιάτικο αστείο τα 9,5 εκατ. που λένε οι Μεξικάνοι»

Παπαθεοδώρου για Αντούνα: «Πρωταπριλιάτικο αστείο τα 9,5 εκατ. που λένε οι Μεξικάνοι»

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολίασαν τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στάθηκε στα επεισόδια στη Λιβαδειά και στα μεταγραφικά με Αντούνα.

Αναλυτικά:

«Φώλιασε το μικρόβιο της αμφιβολίας με τις δύο ισοπαλίες. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός με τον Ιωνικό, με τον ΟΦΗ ήταν πεδίο προβληματισμού. Στον Λεβαδειακό σκόραρε από νωρίς και ήθελε να κρατήσει από την αρχή η νίκη. Ήρθε η νίκη, αλλά σημασία έχει απόδοση.

Τότε, θα έχει πιθανότητες να κρατηθείς στη βαθμολογία. Μία θα την σκαπουλάρεις, μετά θα έχεις πρόβλημα, αν δεν έχεις απόδοση.», είπε ο Νίκος Νταμπίζας που χαρακτήρισε «στρατιώτη» τον Μπερνάρ.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος ανέφερε: «Αριθμητικά είναι όλα εντάξει. Με το 13-3-0 σκορ δεν μπορείς να έχεις ενστάσεις, αλλά η εικόνα δεν είναι καλή. Έχει περισσότερο άγχος παρά τρέλα και πείνα που έβγαλε στον πρώτο γύρο. Τι είναι πιο φυσιολογικό;»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέφερε: «Ό,τι κι αν προκλήθηκε, πως είναι δυνατόν η αστυνομία να ρίχνει δακρυγόνα μέσα σε κερκίδα με παιδιά. Σίγουρα αν δεν έχεις εικόνα και δεν είσαι εκεί να το ζήσεις, δεν μπορείς να πεις πολλά. Κάποιοι χτύπησαν και στα κάγκελα. Να δώσει μια εξήγηση, αν φιλοτιμηθεί, η αστυνομία. Το ίδιο συνέβη και στον τελικό του Κυπέλλου.




«Στα μεταγραφικά προσπαθεί πράγματι για τον Αντούνα, γιατί θέλει έναν δεύτερο εξτρέμ για να φέρει πίεση στον Παλάσιος. Υπάρχει διορία 48 ωρών. Αυτό που λέγεται με τα 9 εκατ. δολάρια, μάλλον, είναι πρωταπριλιάτικο. Ο Παναθηναϊκός δίνει 1 εκατ. ευρώ για ενοίκιο και μετέπειτα αγορά. Υπάρχει όμως καιplan b, ενώ θα αποκτηθεί και παίκτης στο ”8-10”».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News