ΑΕΚ - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 8/1

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1: Τα highlights από το διπλό

ΑΕΚ – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 17ης στροφής της Super League

Το προτελευταίο -χρονικά- παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής είναι παράλληλα και το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής στη Super League, αφού θα καθορίσει την κατάσταση και τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (08/01, 19:30) και οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στη μάχη για την κορυφή.

Η διαφορά άνοιξε και πάλι στους επτά βαθμούς μετά τηn επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού (1-0) και την «γκέλα» της ΑΕΚ στα Γιάννινα. Το «τριφύλλι» θέλει το διπλό για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την διαφορά και επί της ουσίας να τελειώσει την υπόθεση τίτλος από τον Γενάρη!

AEK-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport 1HD.

ΑΕΚ – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτςδεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Σέρβος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε για την εικόνα του συνόλου του το τελευταίο διάστημα.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα τρία ματς με Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό και αν τον προβληματίζει: «Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας και μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε περισσότερα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, τις λύσεις και τι πρέπει να κάνουμε για να γυρίσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Είναι όμως κάποια δεδομένα. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να κρατήσει για μεγάλη περίοδο ίδια συμπεριφορά και επίπεδο. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Θα το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές για να βρούμε λύσεις. Υπάρχει και πίεση όσο προχωρά το πρωτάθλημα».

Την απόδοση του Μπερνάρ: «Οσο περνάνε οι αγωνιστικές ο Μπερνάρ είτε αγωνίζεται στον άξονα, είτε αριστερά, όλο και περισσότερο έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας, τον τρόπο παιχνιδιού, την αποφασιστικότητα και να μην έχουμε απόσταση στις γραμμές.

Καλύτερη κυκλοφορία και πιο εύκολη ανάπτυξη. Εδώ που βρίσκεται η ομάδα, βρίσκεται δίκαια. Κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια. Και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι στην πορεία του πρωταθλήματος θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για τον Βέρμπιτς που επέστρεψε στην ενδεκάδα και έβαλε και το γκολ της νίκης: «Σημαντικός ο Βέρμπιτς, έβαλε το γκολ και έκρινε το παιχνίδι. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα στην προετοιμασία, μετά τον Βόλο είχε χάσει 7-8 μέρες από τις προπονήσεις. Περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν. Κάθε γκολ ή συμμετοχή στο γκολ βελτιώνει και τη δική του αυτοπεποίθηση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News