Μπαγερν - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 5/1

Παναθηναϊκός: Όλη η χρονιά στα επόμενα 4+2 παιχνίδια

Μπαγερν – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 17ης αγωνιστικής της Euroleague

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε τριγμούς στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» αναζητούν θετική αντίδραση κόντρα στην Μπάγερν μέσα στο Μόναχο στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το μπαλάκι των ευθυνών βρίσκεται πλέον και στους παίκτες, αφού ο Ράντονιτς στηρίχθηκε απόλυτα από τη διοίκηση και πλέον έχει το ελεύθερο να προχωρήσει σε αλλαγές. Αναμένουμε «απαντήσεις» πάνω στο παρκέ από τους παίκτες επί γερμανικού εδάφους και η ενέργεια στην άμυνα θα αποτελέσει ένα από το κρυφά όπλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν.

Η Μπάγερν έχει επίσης προβληματική εικόνα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5-11. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι προέρχεται από δύο σερί ήττες και μέσα στην έδρα της δέχεται κατά μέσο όρο 81.2 πόντους. Ο Παναθηναϊκός με ηγέτη τον Μπέικον θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των Βαυαρών στην άμυνα.

Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime HD.

Μπαγερν Μοναχου – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας 75-44 του Προμηθέα στην Πάτρα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Basket League. Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Ντέγιαν Ράντονιτς, Γιώργος Βόβορας, δήλωσε πως οι «πράσινοι» ήταν σοβαροί σε όλο το ματς.

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει έτσι και στα επόμενα παιχνίδια σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Θέλαμε να είμαστε για 40 λεπτά σοβαροί. Υπήρχε διάθεση και θέλουμε να έχουμε διαφορετική εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια».

Τον αγώνα που ακολουθεί με την Μπάγερν Μονάχου: «Δεν κάναμε διαχείριση, θέλαμε να παίξουμε 40 λεπτά με ένταση και θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια και στη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News