Λεβαδειακος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/1)

Λεβαδειακος - Παναθηναϊκος Live Streaming

Λεβαδειακος – Παναθηναϊκος Live Streaming |  Levadiakos – Panathinaikos Live Streaming: Εκκίνηση με το «δεξί» στο 2023 αναζητούν Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός στη 16η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους. Οι Βοιωτοί δίνουν «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ το «τριφύλλι» θέλει επιστρέψει στις νίκες. Και το σημαντικότερο, να μην δώσει νέα δικαιώματα αμφισβήτησης, μια στροφή πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά».

Ο Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, έκλεισε το 2022 με «χαμόγελα», αφού επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς εντός έδρας παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει κερδίσει τους 9 (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) από τους 11 βαθμούς της.Super League Ελλάδα Live Streaming

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Βέλιτς

Ο προπονητής Γιάσμινκο Βέλιτς, μετά την επικράτηση με τον Ιωνικό στάθηκε και στο άγχος που έχουν οι παίκτες του για τη σωτηρία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Είχαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, κανονικά θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Αλλά όταν μάχεσαι για τη σωτηρία κυριαρχεί το άγχος. Έτσι κοιτάξαμε πώς να κρατήσουμε το 1-0.

Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί με την εικόνα που έχουμε τελευταία δεν αξίζουμε αυτή τη θέση. Θα έπρεπε να έχουμε λίγο παραπάνω καθαρό μυαλό. Πέρα από τη διαχείριση του άγχους. Μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Στη Λιβαδειά ο προπονητής προανήγγειλε και μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου οι Βοιωτοί να πετύχουν τον στόχο της παραμονής τους. Ήδη η διοίκηση προχώρησε σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς εξασφάλισε την μακροχρόνια παραμονή των Παναγιώτη Λιάγκα και Τριαντάφυλλου Τσάπρα. Τέλος, έχει γίνει η προετοιμασία και για ενισχύσεις σε όλες τις γραμμές.Panathinaikos Live Streaming

Λεβαδειακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Αναζητά απαντήσεις το «τριφύλλι»

Στον Παναθηναϊκό η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό είναι «μονόδρομος». Το «τριφύλλι» μπορεί να έκλεισε το 2022 στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς ήττα 12-3-0, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια πρόσφερε… δώρα στους ανταγωνιστές του. Οι ισοπαλίες με Ιωνικό (1-1) στη Νίκαια και ΟΦΗ (1-1) στην κατάμεστη Λεωφόρο, μετέτρεψαν το +8 από τη 2η ΑΕΚ σε +4. Και το χειρότερο ήταν ότι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς εμφάνισαν προβληματική εικόνα στο χορτάρι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την γκέλα με τον ΟΦΗ, εμφανίστηκε προβληματισμένος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Όταν είμαστε οκτώ πόντους μπροστά και τώρα τέσσερις έχει διαφορά. Σίγουρα χάσαμε κάποια από όσα κερδίσαμε στο πρώτο γύρο. Στο πρώτο γύρο κάναμε φανταστική πορεία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες. Κρύβει και άσχημα παιχνίδια. Υπάρχει αντίπαλος, υπάρχει η απόδοση η δική μας. Τίποτα δεν εγγυάται τις νίκες. Με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ είχαμε τον έλεγχο, δεν κερδίσαμε. Ότι μειώνεται η διαφορά από τον δεύτερο είναι κάτι που μας προβληματίζει».

Το σχόλιο για το πρόγραμμα: «Ο τρόπος σκέψης με πείραξε, είμαστε πολλοί νευρικοί χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αυτό μας εμπόδιζε να έχουμε καλές επιλογές. Ποιοτικές, όσο μπορούσαμε να κάνουμε. Όσο προχωρά το πρωτάθλημα και βάσει των αποτελεσμάτων, αυξάνεται και η πίεση. Σε κάθε παιχνίδι. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, όπως και κάθε απώλεια. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Πρέπει να είμαστε σταθεροί. Να μπορούμε να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις στο γήπεδο».

Κεφάλαιο «πράσινες» μεταγραφές

Στον μεταγραφικό τομέα ο Παναθηναϊκός μπορεί να άργησε, αλλά δείχνει να πατάει… γκάζι για να φέρει φρέσκους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αποκτήθηκε ο Πολωνός αριστερός μπακ, Τιμότεους Πούχατς, προκειμένου να καλύψει το κενό του Γκάνεα στην αριστερή πλευρά. Ο 24χρονος ήρθε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν από την Ουνιόν Βερολίνου.

Παράλληλα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» φορτσάρει και για ποιοτική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Ο Μεξικάνος διεθνής εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα, που ανήκει στην Κρουζ Αζούλ, αποτελεί τον βασικό στόχο και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Σχετικά με το τακτικό πλάνο απέναντι στον Λεβαδειακό, το ευχάριστο για τον Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Χουάνκαρ είναι διαθέσιμος. Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Σπόραρ. Ο Έλληνας επιθετικός είναι φορμαρισμένος, ενώ ο Σλοβένος στα τελευταία παιχνίδια αναζητεί τον καλό του εαυτό.

Λεβαδειακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Με κόσμος και στην Βοιωτία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι εξαντλήθηκαν τα περίπου 2.500 διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό. Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός γι΄ άλλο ένα παιχνίδι φέτος. Οι φίλοι της ομάδας εξάντλησαν τα περίπου 2.500 εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό και θα δώσουν δυναμικό παρών.

Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται καλή χρονιά σε όλους και ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια των θυρών 4,5,6 και VIP που είχε στην κατοχή της και διέθεσε για τον αγώνα της 3ης Ιανουαρίου 2023 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, εξαντλήθηκαν. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη».Παθηναικος Live Streaming

«Ο Αλαφούζος βοήθησε στην ενίσχυση όλων των τμημάτων»

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ έκανε μπαράζ μεταγραφών με Παλάσιο, Χριστινάκη και Σάντερ. Ο Τάκης Μαλακατές ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τον Γιάννη Αλαφούζο που ανέλαβε οικονομικά το κόστος «και είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη». Διαβάστε την δήλωσή του.

«Μία χρονιά έκλεισε με σημαντικές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, που όλοι γνωρίζετε, και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω. Ένα νέος έτος είναι μπροστά μας με πολύ σημαντικές προκλήσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να επαναλάβουμε τουλάχιστον τις περυσινές κατακτήσεις.

Με την βοήθεια όλων σας δημιουργήσαμε ομάδες που έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν, και έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με την ευχή και την ελπίδα να έρθει άλλος ένας Ευρωπαικός τίτλος στην τροπαιοθήκη μας.

Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο θα ενισχύσουμε τις ομάδες μας ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και ανέλαβε το κόστος ενίσχυσης των ομάδων μας και για τις μεταγραφές-προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μεταγραφές από το πάνω ράφι που θέλω να πιστεύω οτι θα καταστήσουν τις ομάδες μας πανίσχυρες και ικανές να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα».

Λεβαδειακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Τίτλοι παντού

«Στόχοι για καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν και θέλω να ελπίζω οτι θα μπορέσουμε να τους υλοποιήσουμε για να γίνει ο Παναθηναϊκός μας ακόμη ισχυρότερος. Η διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις αλλά χωρίς εμπόδια.

Έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από τον Α.Ο. η οριστική προμελέτη των εγκαταστάσεων μας. Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο να ξεκινήσει η οριστική μελέτη και σύντομα πιστεύω θα είμαστε σε θέση να πούμε και να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού που θα εκτοξεύσει τον Σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και στον Παναθηναϊκό μας να επιτύχει όλους τους στόχους του. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που στηρίζουν ο καθένας στο μέτρο που μπορεί την προσπάθειά μας. Καλή χρονιά».

Λεβαδειακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News