Νέο μπαμ ο Αλαφούζος: Στα... σκαριά μεγάλη επένδυση!
Δεν εγκαταλείπει ο πρόεδρος της Ειδήσεις Ντοτ Κομ, Γιάννης Αλαφούζος, τα σχέδιά του για απόκτηση δεύτερου καναλιού, πανελλαδικού ή περιφερειακού.
Η ιδέα έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και 3 χρόνια και ήδη υπάρχουν σχέδια επί χάρτου για τον ΣΚΑΙ 24 που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα».
Οι συζητήσεις με την οικογένεια Καρατζαφέρη, τον Γιώργο αλλά και τον γιό του, Γιάννη, συνεχίζονται και η υπόθεση κολλάει στο ποσόν καθώς το κανάλι έχει κάποια χρέη.
Στο Ραδιοφωνικό πεδίο δεν έκλεισε καν μήνας και ο Γιάννης Αλαφούζος αλλάζει ύφος και DNA στον Μέντα 88 που αγόρασε από τον Νίκο Μπιλίρη (Διαπασών) μαζί με τον Pepper 96.6.
Ο Γιάννης Αλαφούζος ζει ένα déjà vu με τον σταθμό τον οποίο μετατρέπει σε έντεχνο όπως είχε μετατρέψει προ 12ετίας τον Μελωδία 99.2 όταν τον πήρε πίσω από τον αδερφό του, Θέμη Αλαφούζο.
Τότε, το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού του Μελωδία απολύθηκε σταδιακά ενώ επιβλήθηκε play List μόνο με ελληνικά «έντεχνα» τραγούδια.
Σήμερα, πάλι, ο όμιλος ΣΚΑΪ αποφάσισε να αλλάξει το ρεπερτόριο του ραδιοσταθμού και να τον κάνει αμιγώς «έντεχνο», καταργώντας τα mainstream και ορισμένα λαϊκά τραγούδια από το play List του.
Ο Νίκος Μωραΐτης παραμένει στη διευθυντική θέση όχι όμως και ορισμένοι παραγωγοί όπως ο Πάνος Σουρούνης (ήταν στο μεσημεριανό 2-4), η Ειρήνη Μπαλτά (ήταν στο βραδινό 8-10) και ο Αντώνης Ανδρικάκης (ήταν στο μεσημεριανό 12-2 τα ΣΚ). Απολύσεις υπήρξαν και σε διοικητικό επίπεδο.
Αλλαγές μικρότερου βεληνεκούς υπήρξαν και στον «αδερφό» Pepper 96.6, στο Σαββατοκυριακάτικο. Στον ραδιοσταθμό δεν συνεχίζουν, η Μαρία Ανδρικάκη που ήταν στο πρωινό 10-12, και ο Πάνος Σουρούνης που διάλεγε μουσικές 6-8 το βράδυ.
mononews.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο