Ιωαννίδης: Ο X-factor του Παναθηναϊκού!

Ιωαννίδης: Ο X-factor του Παναθηναϊκού!

Αν κάτι μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από τον αγώνα με τον ΟΦΗ αυτό είναι ξεκάθαρα η εξέλιξη του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας φορ άκουσε πολλά την περσινή χρονιά όμως έσκυψε το κεφάλι και συνέχισε να δουλεύει σκληρά ώστε να βελτιωθεί.

Έτσι, φέτος παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός και μέχρι στιγμής είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Ο Ιωαννίδης με τα γκολ του έχει δώσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα του ( σκόραρε με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, ΟΦΗ ενώ κέρδισε και το πέναλτι με τον Ολυμπιακό).

Πέρα όμως από τα γκολ, ο νεαρός επιθετικός δείχνει να έχει δουλέψει πολύ στις κινήσεις του με ή χωρίς μπάλα και έχει γίνει πολύ επικίνδυνος για τους αντιπάλους.

Αναμφίβολα, μιλάμε για το φετινό x-factor του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Παναθηναϊκός: Νέος μνηστήρας για Κάουλι – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Κάουλι Ολιβέιρα παραμένει η πρώτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού όμως οι Πράσινοι δεν παίζουν μόνοι τους στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα μια από τις καλύτερες ομάδες της Νότιας Κορέας, η Γεονμπούκ εκδήλωσε σοβαρό ενδιαφέρον τον Βραζιλιάνο και είναι πιθανό να κάνει τις επόμενες ώρες επίσημη πρόταση προς την ομάδα της Βουλγαρίας.

Όσον αφορά το Τριφύλλι, οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν να είναι σε επικοινωνία τόσο με την Λουντογκόρετς όσο και με την πλευρά του παίκτη.

Η Λουντογκόρετς επιμένει στα 2.5 εκατ. ευρώ, που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του ώστε να δώσει την συγκατάθεση της για να γίνει η μεταγραφή.

Από την πλευρά του ο παίκτης, θέλει σαν τρελός να έρθει στον Παναθηναϊκό, έχει μιλήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ρόλο που θα αναλάβει και πιέζει την ομάδα του ώστε να ντυθεί στα πράσινα.

Παναθηναϊκός: Το πρώτο βράδυ που ήταν όλοι κακοί

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ σε ένα αγώνα που όλα πήγαν στραβά.

Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε καθώς τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον Φώτη Ιωαννίδη βρέθηκαν σε πολύ άσχημο βράδυ.

Αρχικά, ο Σέρβος προπονητής δεν πήρε τις σωστές επιλογές ειδικά μετά την αποβολή του ΟΦΗ όπου συνέχισε να παίζει με τρία αμυντικά χαφ και έδωσε την δυνατότητα στους Κρητικούς να βγάλουν σχετικά εύκολα το πρώτο ημίχρονο.

Ακόμα, λάθος εκτίμηση ήταν και η αλλαγή του Παλάσιος ο οποίος οφείλουμε να πούμε ότι δεν είχε καλή απόδοση αλλά μπορεί με μία φάση να κρίνει ένα παιχνίδι.

Στην συνέχεια, οι παίκτες συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στον αγώνα με τον Ιωνικό, έβγαλαν νεύρα και άγχος ενώ η απόδοση τους ήταν τραγική.

Επιπροσθέτως, ήταν εμφανής ξανά η έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη στον αγώνα με τους Κρητικούς με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ από μία ομάδα που αγωνιζόταν με 10 παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr