Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/12)

Παναθηναϊκος - ΟΦΗ Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live Streaming |  Panathinaikos – OFI Live Streaming: Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/12, 21:30) είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Η νίκη είναι μονόδρομος τόσο για τους «πράσινους» όσο και για τους Κρητικούς. Ο Παναθηναϊκός άφησε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με τον Ιωνικό (1-1) και είδε τη διαφορά από την ΑΕΚ να μειώνεται στους έξι βαθμούς. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν πολύ άσχημο για το «τριφύλλι», που θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή απόσταση από την Ένωση, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα στις 8 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε, ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο παιχνίδια. Αρχικά με τον ΟΦΗ εντός έδρας και στη συνέχεια με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Ο Ιβάν Γιοβάνιοβιτς γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για την ομάδα του. Παράλληλα, όμως αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν με τον Ιωνικό και στέρησαν από τους «πράσινους» δύο βαθμούς. Διαβάστε συγκεκριμένα το είπε σε δηλώσεις του.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς γιατί είχαμε και τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερες αν είχαμε λίγο καλύτερες συνεργασίες στο τελείωμα των φάσεων και όπως πάντα μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο σε μία στιγμή αδράνειας μπορείς να δεχτείς το γκολ».

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Βέρμπις και Σένκεφελντ ξεπέρασαν πλήρως τις ενοχλήσεις τους. Θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, προσφέροντας δύο πολύτιμες λύσεις. Αμφίβολος είναι ο Καμπετσής, που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις, απουσία που δεν επηρεάζει τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού.Super League Ελλάδα Live Streaming

Από καλή εμφάνιση ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ, το κλίμα είναι ανάμικτο. Η καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο δε συνοδεύτηκε με νίκη. Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλείου έφυγε από το «Θ. Βαρδινογιάννης» με σκυμμένο κεφάλι, μετά την ήττα με 1-0. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η εικόνα των Κρητικών ήταν από τις καλύτερες φέτος. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή του, Βάλντας Νταμπράουσκας. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Είχαμε 73% κατοχή της μπάλας και 21 τελικές προσπάθειες. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω, δεν ξέρω αν έχω παίξει τέτοιο παιχνίδι ξανά στην ζωή μου. Ούτε ένα λεπτό δεν ένιωσα πως ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εμάς, ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλους τους τομείς. Το ξέρω πως είναι κλισέ η φράση όμως όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις».

Στα αγωνιστικά νέα, δεδομένη είναι η απουσία του αμυντικού Θοράνισον, του μέσου Τζου και του επιθετικού Καμάου. Τέλος, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των μέσων Στάικου και Μπουζούκη.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live Streaming: Η ανακοίνωση για την αποστολή

Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς επιστρέφουν στην αποστολή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου».

Τώρα, ο Γιοβάνοβιτς δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση αρκετά πράγματα. Τόσο ο Σένκεφελντ όσο και ο Βέρμπιτς επιστρέφουν στην αποστολή, με τον πρώτο να παίρνει δεδομένα θέση βασικού ενώ το να ξεκινήσει ο δεύτερος είναι ανοιχτό.

Αν λοιπόν δεν ξεκινήσει ο Σλοβένος εξτρέμ οι πράσινοι θα παραταχθούν με τους Μπρινιόλι κάτω από την εστία, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρα στην άμυνα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν στο κέντρο ενώ ο Μπερνάρ θα είναι στα αριστερά, δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σπόραρ.

Και άλλη ελληνική ομάδα στο κόλπο για Γιάχανμπακς

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς Ιρανού μεσοεπιθετικού της Φέγενορντ, επιβεβαιώνει το νέο ενδιαφέρον που…έσκασε για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή από Ελλάδα μεριά. Μεγάλο αθλητικό site επικοινώνησε με τον Αμίρ Χασεμί, εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πράγματι επιβεβαίωσε το νέο ελληνικό ενδιαφέρον για τον Γιάχανμπακς. Και από άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχει ένας ακόμα ελληνικός σύλλογος εκτός από τον Παναθηναϊκό που ενδιαφέρεται για τον Αλιρέζα, μαζί επίσης με ομάδες από τις ΗΠΑ και την Γερμανία», τόνισε ο μάνατζερ του Γιάχανμπακς. Αποφεύγοντας πάντως να κατονομάσει τις καινούργιες «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του ποδοαφαιριστή από την Ελλάδα.

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε για την ισοπαλία με τον Ιωνικό και έδωσε μήνυμα για την συνέχεια με θετική σκέψη και αισιοδοξία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισλανδός στόπερ.

Για την ισοπαλία με τον Ιωνικό: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, όμως στο δεύτερο δεν παρουσιαστήκαμε ίδιοι. Χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο με μία ευκαιρία να μας ισοφαρίσει. Ο αντίπαλος βρήκε ελάχιστο χώρο για να γυρίσει, τον εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο θα συμβούν και τέτοια βράδια, να δεχτείς γκολ χωρίς ο αντίπαλός σου να δημιουργήσει ευκαιρία. Είναι μέρος του αθλήματος».

Τα θετικά στοιχεία του αποτελέσματος και την συνέχεια: «Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά να βλέπουμε και τα θετικά. Συνεχίζουμε αήττητοι και η πρώτη θέση εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εάν νικάμε, θα είμαστε πρώτοι. Ήταν ένα σκληρό μάθημα, σε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που έπαιζε για την επιβίωσή του. Μπορούμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εμείς σκεφτόμαστε θετικά, χρειάζεται να συνεχίσουμε με τη νοοτροπία που είχαμε μέχρι σήμερα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω».Παθηναικος Live Streaming

Η ημερομηνία βράβευσης του Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (22/01) και αναμένεται να βραβευτεί από την πράσινη ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι βραβεύει τους παίκτες, τα ονόματα των οποίων βρίσκεται πάνω στη φετινή φανέλα.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να βραβευτεί ο Τζιμπρίλ Σισέ ενώ πρόκειται να γίνουν κι άλλες βραβεύσεις παλαιμάχων, οι οποίοι δεν έχουν… κλειδώσει ακόμα. Θυμίζουμε ότι ο Σισέ ήθελε πολύ να έρθει στο ματς με τον Ολυμπιακό , ωστόσο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν τα είχε καταφέρει. Παράλληλα, πριν από λίγες μέρες με ανάρτησή του είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην Λεωφόρο σύντομα, όπως και θα γίνει.

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/28_12_2022_21_30_panathinaikos_ofi/47-1-0-28162

Μπείτε στο Live του αγώνα

Exit mobile version