Γέλασε (και) ο Γιοβάνοβιτς με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου!

Γέλασε (και) ο Γιοβάνοβιτς με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου!

Ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γελάει με απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας.

Για ένα… άγγιγμα – χάδι καταλογίστηκε φάουλ εις βάρος του Παναθηναϊκού, την ώρα που πίεζε ψηλά για να ανακτήσει σε πλεονεκτικό σημείο την κατοχή της μπάλας από το διαιτητή Παπαδόπουλο.

Η κάμερα εστίασε στην αντίδραση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος γέλασε με τη συγκεκριμένη απόφαση του Έλληνα ρέφερι, ενώ ακούστηκε και η φράση από κάποιον άνθρωπο «ούτε στο μπάσκετ δε δίνονται αυτά!».

Ως γνωστόν, ο πράσινος τεχνικός δεν διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, αλλά υπάρχουν φορές που και ο πιο ήρεμος άνθρωπος δεν μπορεί να συγκρατηθεί!

Το Τριφύλλι θα μπορούσε να είχε κερδίσει πέναλτι κοντά στο 20λεπτο και συνεχόμενο τράβηγμα και γκρέμισμα πάνω στον Γιώργο Βαγιαννίδη, ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση δεν έκανε παρέμβαση ούτε το VAR.

Τέλος, υπάρχουν τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις κίτρινης κάρτας που δεν δόθηκαν ποτέ από τον Παπαδόπουλο, σε σημείο, μάλιστα, οι «πράσινοι» να έχουν αντικρίσει περισσότερες από ότι οι γηπεδούχοι (2-1 κάρτες σε Σάρλια, Ιωαννίδη – Αντούνιες).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr