Γκολάρα ο Μακέντα στην Τουρκία - Δείτε το γκολ

Μακέντα: «Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει τελικό, πρέπει να πάρει το τρόπαιο»

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Παναθηναϊκού (μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από το «τριφύλλι» στην Τουρκία), έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του στο 55ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου με την Τούζλασπορ, με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση ύστερα από γύρισμα από τα αριστερά.

Αυτή ήταν η 10η συμμετοχή του Ιταλού φορ με την Ανκαραγκουτσού, στην οποία αγωνίζονται και οι, επίσης πρώην «πράσινοι» και βασικοί απέναντι στην Τούζλασπορ, Τάσος Χατζηγιοβάνης καιΓκαγιάς Ζαχίντ.

Δείτε το γκολ του Μακέντα:

 

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος από τους 23 τελικούς για τον τίτλο

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη τον Ιωνικό εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο όντας αήττητοι σε 13 αγωνιστικές όπου είχαν 12 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αυτή η πορεία έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να έχει χτίσει μία σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της.

Πιο συγκεκριμένα, το Τριφύλλι έχει διαφορά 8 πόντων από την δεύτερη ΑΕΚ και 12 πόντους από τον τρίτο ΠΑΟΚ και τον τέταρτο Ολυμπιακό.

Βέβαια όλοι στο εσωτερικό του Συλλόγου ξέρουν ότι ο δεύτερος γύρος δεν θα έχει καμία σχέση με τον πρώτο και ότι οι ανταγωνιστές δεν θα παρατήσουν σε καμία περίπτωση τόσο εύκολα τα όπλα.

Άλλωστε το Μουντιάλ δημιούργησε ένα πολύ σκληρό και απαιτητικό καλεντάρι για όλες τις ομάδες οι οποίες θα παίζουν συνεχώς αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν ξεκινάει την προσπάθεια του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το ματς με τον Ιωνικό είναι ο πρώτος από τους 23 τελικούς που έχουν απομείνει.

Αυτό προσπαθεί να περάσει και στους παίκτες του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση.

Το Τριφύλλι θα πρέπει να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και να μπαίνει σε κάθε αγώνα με το μαχαίρι στα δόντια λες και δεν υπάρχει αύριο.

Το καλό είναι ότι οι ίδιοι παίκτες έχουν αντιληφθεί το πως πρέπει να παρουσιαστούν στη συνέχεια καθώς μόνο έτσι  κερδίζονται οι τίτλοι!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr