Παναθηναϊκός: Ο αντι-Γκάνεα μέχρι τη μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Ενδεκαδάτος, αλλά πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία!

Θα υπάρξει μια σειρά αγώνων μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί με το υπάρχον υλικό για να κατακτήσει νίκες στο πρωτάθλημα (και στο κύπελλο)…

Τον Δεκέμβριο η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις (με Ιωνικό εκτός, ΟΦΗ εντός), ενώ το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι «φωτιά».

Το παράθυρο για τις μεταγραφές ανοίγει από 1/1/2023, οπότε, οι πράσινοι θα αναγκαστούν να προσαρμόσουν τον Φακούντο Σάντσες σε νέα δεδομένα, προκειμένου να καλύψουν το κενό του Γκάνεα που θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 μήνες λόγω επιπλοκών του Covid-19.

Ο Αργεντινός προορίζεται για μπακ απ λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας ανάσες στον Χουάνκαρ. Ο Βαγιαννίδης «αναβαθμίζεται» με αυτήν την εξέλιξη, ως η εναλλακτική λύση για τον Κώτσιρα (ήταν 3ος στην ιεραρχία).

Στο χθεσινό ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Βόλο ο Σάντσες μπήκε στο γήπεδο στο 85ο λεπτό στη θέση του Χουάνκαρ, μια κίνηση που ενδέχεται να συμβεί και στο μέλλον από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για τη θέση του Γκάνεα ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Τιμοτέους Πούχατς της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ από την Ελλάδα υπάρχουν οι περιπτώσεις των Άλβαρες – Μπαλογιάννη που φαίνεται ότι θα μπουν στην… άκρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News