Ανατριχίλα στη Λεωφόρο - Ακούστηκε η περιγραφή του Διακογιάννη στο γκολ του Καμάρα!
Περίπου δέκα λεπτά πριν τη σέντρα στη Λεωφόρο ακούστηκε η αξέχαστη περιγραφή του Διακογιάννη στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα την αξέχαστη σεζόν 1970-1971.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε με τον δικό της τρόπο τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητικό δημοσιογράφο της ιστορίας πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον Βόλο.
Συγκεκριμένα, ακούστηκε από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου η ιστορική περιγραφή του τέρματος του Καμάρα στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα που «κλείδωσε» την πρόκριση των «πρασίνων» στον τελικό Ευρώπης με τον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ.
Φυσικά, καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους στη Λεωφόρο ο εκλιπόντας για τα όσα προσέφερε κατά τη διαδρομή του στο επάγγελμα.
Προπόνηση και αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο
Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (15/12, 17:30).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουμπέν, ενώ απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Πούγγουρας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.
Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News