Παρέλαβε δώρο... του Ολυμπιακού ο Τσίπρας: «Άμα το σκίσω, θα έχουμε άλλα!» (vid)

Παρέλαβε δώρο... του Ολυμπιακού ο Τσίπρας: «Άμα το σκίσω, θα έχουμε άλλα!» (vid)

Γνωρίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ανοικτά τον Παναθηναϊκό… οι Betarades θέλησαν να «πειράξουν» τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με «δώρα» από το Red Store του Ολυμπιακού, αλλά και από τη μπουτίκ του Άρη!

Με περίσσια τόλμη οι παρουσιαστές της εκπομπής Betarades προσέφεραν στον Αλέξη Τσίπρα «ερυθρόλευκα» και «κίτρινα» δώρα, τα οποία ασφαλώς εκείνος τα δέχτηκε!




Στην προσπάθειά του να ανοίξει τη σακούλα από το Red Store, εκείνος δεν τα κατάφερε και έριξε την ατάκα: «Άμα το σκίσω θα έχουμε άλλα!», και άφησε το δώρο κλειστό. Εν αντιθέσει, η σακούλα του Άρη άνοιξε με μεγαλύτερη ευκολία: «Ο Άρης έχει σπουδαία ομάδα. Διαθέτει και αρκετούς λατίνους!».

Αναφορικά με το δώρο του ΟΣΦΠ, υποστήριξε: «Θα το δώσω στη γυναίκα μου…».




Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο: «Τα 4,5 χρόνια που ήμουν Πρωθυπουργός, δεν πήγα σε κάποιο γήπεδο. Μόνο στην Εθνική που έπαιζε στο Γ. Καραϊσκάκης. Και μάλιστα κερδίσαμε!».

Δείτε παρακάτω στο 42:50:

Προπόνηση και αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (15/12, 17:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουμπέν, ενώ απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Πούγγουρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr