Παναθηναικος - Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 15/12

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και τα νέα δεδομένα με Μπερνάρ!

Παναθηναικος – Βολος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας

Μετά τη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου (17:30) και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβανοβιτς θέλουν με το… καλημέρα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Το story που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες «φωτογραφίζει» ανοιχτό παιχνίδι. Συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη Λεωφόρο, σκόραραν και οι δύο ομάδες (4-1, 1-1, 5-1, 2-1). Επίσης, στο φετινό ματς πρωταθλήματος οι δύο πλευρές έπαιξαν ανοιχτά και οι «πράσινοι» επικράτησαν στον Βόλο με 5-1. 

Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας ο Σέρβος τεχνικός, είδε τον Βέρμπιτς να ανεβάζει στροφές και περιμένει από τον Σλοβένο εξτρέμ να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Ο 29χρονος ανήκει στους παίκτες που ξέρουν… καντάρια μπάλα, πατάει περιοχή και κυνηγάει το γκολ.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σημειώσουμε, είναι ότι φέτος στο Κύπελλο δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ!  

Παναθηναϊκός-Βόλος με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναικος – Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Στο κομμάτι της παράδοσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη μια φορά φέτος. Συγκεκριμένα στο ματς του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην έδρα του Βόλου με σκορ 5-1 και πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Επίσης, την περασμένη σεζόν συγκρούστηκαν στην ίδια φάση του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 2-1 και στη ρεβάνς «κόλλησαν» στο 0-0.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Βόλο συμπεριλήφθηκε ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (15/12, 17:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουμπέν, ενώ απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Πούγγουρας.»

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ».

Έτοιμοι οι Θεσσαλοί για την αυριανή αναμέτρηση στη Λεωφόρο, για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στους Πράσινους. Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Μπράτσου ο αρχηγός Τάσος Τσοκάνης, στον αντίποδα συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή ο Μπαριέντος και ο Σιέλης που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα.

Αναλυτικά η 20άδα του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News