Παναθηναϊκός: Έκπληξη από... σπόντα στην ενδεκάδα!
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να έχει προβλήματα με τους παίκτες του κι αυτό τον ωθεί σε αρκετές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα που επιλέγει για τους αγώνες του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι την ερχόμενη Πέμπτη (15/12) θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απέναντί τους θα βρουν τον Βόλο και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να κάνουν πιο εύκολη τη ρεβάνς και να προκριθούν.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αντιμετώπιζε προβλήματα με τους παίκτες του, τα οποία δεν τον έχουν αφήσει έως σήμερα. Μάλιστα στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού με το Βόλο αναμένεται να δούμε μία έκπληξη από… σπόντα!
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν είναι καθόλου απίθανο ο Σέρβος τεχνικός να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για πρώτη φορά από την αρχή ενός επίσημου αγώνα στον Ένις Τσοκάι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»