Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για τον Πέρεθ - Σε αναμονή ο Γιοβάνοβιτς!
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει για το αν τελικά θα συμπεριλάβει ή όχι τον Ρούμπεν Πέρεθ στην αποστολή του ματς με τον Βόλο.
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει αύριο (15/12) τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδος έχοντας ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Πρώτο του εμπόδιο αναμένεται να είναι ο Βόλος με το πρώτο ματς να γίνεται στη Λεωφόρο έπειτα κι από τη διακοπή ελέω Μουντιάλ.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοίμαζε την ομάδα του γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά και για να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Πάντως ο μεγάλος πονοκέφαλος του Σέρβου τεχνικού αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με τον Ρουμπέν Πέρεθ.
Ο Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα δεν πηγαίνει ούτε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κι αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι να τον δουν αρχικά στο «Καλαφάτης» κι έπειτα να κρίνουν την αγωνιστική ετοιμότητά του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μετά τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός προσέγγισε κι άλλον παίκτη της Ρεάλ»
- Ο απαράβατος όρος στα συμβόλαια: Τι συνέβη με Χουάντσο και τι με Όσμαν
- «Τσεκάρει παίκτη της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Η σύνδεση με Πελίστρι»
- Νέo δυνατό όνομα για το «8» στον Παναθηναϊκό - Οι δύο που ξεχωχίζουν
- Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για ακόμη 1+2 μεταγραφές