Βαλενθια - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 13/12

Παναθηναϊκός: ΑΝ καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ, ποιες ομάδες θα μπορέσει να «παλέψει»;

Βαλενθια – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 13ης στροφής της Euroleague

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαλένθια και Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague έχει τον χαρακτήρα «τελικού». Οι δύο ομάδες θέλουν το «ροζ φύλλο» αγώνα για να μπουν γερά στο κόλπο της οκτάδας. Το «τριφύλλι» με τις 4 σερί νίκες βρίσκεται στο 6-6 και ισοβαθμεί στην 8η θέση με τη Μακάμπι, ενώ η Βαλένθια μετά τις 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς έπεσε στο 5-7 και ψάχνει τον τρόπο να αναρριχηθεί.

Οι «πράσινοι» έχουν βελτιώσει αισθητά την αμυντική τους λειτουργία και κόντρα στη Βαλένθια θα κληθούν να τα δώσουν όλα στο πίσω μέρος του παρκέ. Οι Ισπανοί τρέχουν ακατάπαυστα, σουτάρουν τρίποντα σωρηδόν και αν βρουν ρυθμό είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Το «τριφύλλι» θα χτυπήσει και επιθετικά, αφού οι Μπέικον, Λι έχουν εκτοξεύσει τα νούμερά τους, ενώ η επιστροφή του Γουόλτερς θα προσθέσει σκορ και δημιουργία στη επίθεση.

Μέσα στη ρακέτα οι Ντούμπλιεβιτς, Παπαγιάννης θα… σφαχτούν, όμως προβλέπεται επική «μάχη» και στην περιφέρεια. Αξίζει να σταθούμε στην αγωνιστική άνοδο του Πάρις Λι. Ο Αμερικάνος γκαρντ παίρνει πρωτοβουλίες και στα τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει καθοριστικά τρίποντα.

Βαλένθια-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Βαλενθια – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σαν «τελικό», αφού με τις 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια, βρίσκεται στο 5-7 και πλέον κινδυνεύει να χάσει την επαφή με την οκτάδα. Οι «νυχτερίδες» την περασμένη βδομάδα ηττήθηκαν στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι με 84-68. Η ισπανική ομάδα διακατέχεται από άγχος στα εντός έδρας ματς, βάσει των όσων έχει δείξει. Χαρακτηριστικά σε 6 ματς μετράει 2-4, ενώ μακριά από την έδρα της έχει σαφώς καλύτερη εικόνα με 3-3.

Πάντως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι διαβασμένοι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους Λευτέρη Μαντζούκα.

«Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το μεγαλώσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει εκπλήξεις φέτος. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πρέπει να μπούμε στο 100% και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Είμαστε έτοιμοι, προσπαθούμε γενικά να προσαρμοζόμαστε στα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και ελπίζω να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News