Νεα Σαλαμινα - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 7/12

Παναθηναϊκός: Τα παιδιά των ακαδημιών είναι το μέλλον του

Νεα Σαλαμινα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της φιλικής αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Κύπρο με το τελευταίο του φιλικό την Τετάρτη (07/12, 18:30) με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «πράσινοι» έχουν δώσει δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στην Κύπρο. Στο πρώτο αντιμετώπισαν τη Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε μία σχεδόν πειραματική ενδεκάδα, με πολλές αλλαγές. Οι Ισραηλινοί πήραν προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πολύ στη συνέχεια και πήρε τη νίκη με 3-1.

Το δεύτερο ματς ήταν πολύ πιο δύσκολο κόντρα στην Πάφο, που έχει εντυπωσιάσει στην Κύπρο, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε και πάλι να έχει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά μετά τις διαφοροποιήσεις που έκανε στο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς, πήρε την ισοπαλία με 2-2 (2 γκολ ο Βέρμπιτς). 

Νέα Σαλαμίνα-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Νεα Σαλαμινα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο και αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα ματς της ομάδας.

«Δεν ξέρω τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χουάνκαρ, όμως γενικά δεν παίξαμε καλά. Ίσως να μας βγήκε λίγο μια κόπωση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μόνο θέμα των προπονήσεων ή της προετοιμασίας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα και ειλικρινά ίσως σ’ αυτό το ματς να μην ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως διορθώσαμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο κι επιστρέψαμε στο ματς φτάνοντας ως την ισοπαλία. Θέλαμε να νικήσουμε όμως.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αλλά πρέπει να νικάς και στα φιλικά παιχνίδια, διότι αυτή είναι η «φωτιά» που θα… ανάψει όλη την ομάδα το ίδιο και στους επίσημους αγώνες. Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά τα ματς, να παίρνουν ρυθμό στα πόδια τους, αλλά και να νικάμε. Έχουμε άλλο ένα φιλικό πλέον (σ.σ. Νέα Σαλαμίνα, 7/12) και θα πάμε να νικήσουμε».

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες για τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι ανάμεσα στις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής, ανοίγει την αυλαία της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα παίξει επίσης και ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και της Κηφισιάς με την ΑΕΚ ορίστηκαν για την Πέμπτη 15/12, με την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Άρης την Παρασκευή 16/12 να ολοκληρώνει τα πρώτα παιχνίδια αυτής της φάσης. Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 10-12 Γενάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News