Νεα Σαλαμινα - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/12)

Νεα Σαλαμινα - Παναθηναϊκος Live Streaming

Νεα Σαλαμινα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Nea Salamina – Panathinaikos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Κύπρο με το τελευταίο του φιλικό την Τετάρτη (07/12, 18:30) με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Την επομένη οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στη βάση τους στην Αθήνα. Ούτως ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου με τον Βόλο στις 15/12. Αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 21 του μήνα κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια.

Οι «πράσινοι» έχουν δώσει δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στην Κύπρο. Στο πρώτο αντιμετώπισαν τη Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε μία σχεδόν πειραματική ενδεκάδα, με πολλές αλλαγές. Οι Ισραηλινοί πήραν προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πολύ στη συνέχεια και πήρε τη νίκη με 3-1.

Το δεύτερο ματς ήταν πολύ πιο δύσκολο κόντρα στην Πάφο, που έχει εντυπωσιάσει στην Κύπρο, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε και πάλι να έχει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά μετά τις διαφοροποιήσεις που έκανε στο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς, πήρε την ισοπαλία με 2-2 (2 γκολ ο Βέρμπιτς).  Super League Ελλάδα Live Streaming

Κράτησε χαμηλά τους τόνους ο Γιοβάνοβιτς

Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας του στην Κύπρο, ότι αυτό που έχει σημασία είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε μετά το ματς με την Πάφο.

«Νομίζω πως αν πρέπει να σχολιάσουμε κάτι είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και δίκαια χάναμε. Για το δεύτερο δεν αξίζει κριτική γιατί η Πάφος λόγω των υποχρεώσεων που έχει έβαλε νέα παιδιά. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, στο δεύτερο όχι. Έχουμε αρκετά θέματα με τους τραυματισμούς, δεν είναι αυτό που περιμέναμε… Πιστεύουμε πως στις επόμενες δέκα μέρες θα αλλάξουν τα πράγματα θετικά».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι και πάλι διαθέσιμος ο Μπαρτ Σένκενφελντ. Ο βασικός στόπερ απουσίασε το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται οι Τσέριν και Κουρμπέλης. Δεδομένη είναι η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Έλληνας φορ προσπαθεί να προλάβει να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 21 Δεκεμβρίου.Panathinaikos Live Streaming

Νεα Σαλαμινα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Τι γίνεται στους Κύπριους

Ο Γιώργος Καζαμίας, εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τα επόμενα δύο ματς: «Είναι δύο ομάδες που κερδίσαμε στον πρώτο γύρο. Είναι από τα μικρά στοιχήματα που πρέπει να κερδίσουμε ως ομάδα. Δε μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν, κάθε νίκη είναι «χρυσάφι». Θέλουμε κάθε νίκη, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Το φιλικό με Παναθηναϊκό: «Είναι ένα φιλικό που μας τιμά ιδιαιτέρως. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία. Η ομάδα τους επέλεξε τη δική μας για φιλικό και μας τιμά ιδιαίτερα. Θα τους υποδεχτούμε, ενώ θα παραθέσουμε γεύμα για να τιμήσουμε την ομάδα και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που πρόσφερε πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε καθημερινά ομάδες τέτοιου βεληνεκούς».

Τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχει τραυματισμός. Περιμένουμε τον Κλίμοβιτς, θα δούμε για Κατσικά που αντιμετωπίζει μία θλάση. Ουσιαστικά αυτούς τους δύο θα περιμένουμε, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα».

Για τις μεταγραφές: «Θα είμαι ειλικρινής. Πρέπει να μετρήσουμε τα οικονομικά κουκιά μας, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση προς το παρών. Θέλουμε να είμαστε σωστοί στα οικονομικά. Ο προπονητής μας θέλει ενίσχυση, όμως πρέπει να είναι μέσα στα οικονομικά μας πλαίσια. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η Νέα Σαλαμίνα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, όμως πρέπει να είμαστε σωστοί σε όλα και προσεκτικοί στις κινήσεις». Έχουμε πει, πως θα υπάρχει μία μικρή τρύπα στο τέλος του χρόνου, όμως θα καλυφθεί και με το παραπάνω, μετά από ενέργειες μας».Παθηναικος Live Streaming

«Πρέπει να κερδίζουμε και στα φιλικά»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο και αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα ματς της ομάδας.

Για το φιλικό ματς με την Πάφο και τη διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο ημίχρονα: «Δεν ξέρω τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χουάνκαρ, όμως γενικά δεν παίξαμε καλά. Ίσως να μας βγήκε λίγο μια κόπωση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μόνο θέμα των προπονήσεων ή της προετοιμασίας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα και ειλικρινά ίσως σ’ αυτό το ματς να μην ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως διορθώσαμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο κι επιστρέψαμε στο ματς φτάνοντας ως την ισοπαλία. Θέλαμε να νικήσουμε όμως».

Είναι καλύτερο για την ομάδα να βγάζει τέτοια εικόνα στα φιλικά κι όχι στα επίσημα: «Σίγουρα! Είμαστε αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αλλά πρέπει να νικάς και στα φιλικά παιχνίδια, διότι αυτή είναι η «φωτιά» που θα… ανάψει όλη την ομάδα το ίδιο και στους επίσημους αγώνες. Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά τα ματς, να παίρνουν ρυθμό στα πόδια τους, αλλά και να νικάμε. Έχουμε άλλο ένα φιλικό πλέον (σ.σ. Νέα Σαλαμίνα, 7/12) και θα πάμε να νικήσουμε».

Την παρουσία των νέων παιδιών στη χειμερινή προετοιμασία: «Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά εδώ τα παιχνίδια και παίξαμε στα δύο ημίχρονα με ανάμεικτες ομάδες. Ηταν πολύ ωραίο να βλέπεις στο γήπεδο και σε αγώνα ορισμένα νέα παιδιά που δεν τα είχα ξαναδεί το προηγούμενο διάστημα και να τα πηγαίνουν πραγματικά πολύ καλά. Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις νέα πρόσωπα κι εύχομαι πραγματικά τα συγκεκριμένα παιδιά, να πάρουν κάθε ευκαιρία που μπορούν και να την εκμεταλλευτούν Οι μικροί τα πήγαν πολύ καλά σ’ αυτό το ματς».

Νεα Σαλαμινα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Μεταγραφικά σενάρια

Στα “ραντάρ” και του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός της Πάφου. Το όνομα του 23χρονου άσου έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχεδόν για όλους τους “μεγάλους” της Superleague και φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν μένει έξω από το… παιχνίδι.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε την ευκαιρία χθες να τον δει από κοντά μάλιστα στο φιλικό των Πρασίνων με την Πάφο, όπου ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία (γκολ και ασίστ).

Πάντως ο Βαλακάρι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του ως το 2026 και η ομάδα του πηγαίνει ολοταχώς για πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Νεα Σαλαμινα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

https://streamers.watch/c/football/friendly-match/07-12-2022/nea-salamis-vs-panathinaikos/1/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News