Παναθηναϊκός: Αυτόν «φτιάχνει» ο Γιοβάνοβιτς για το β' γύρο
Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές από τις απουσίες και ειδικότερα στη θέση των εξτρέμ (Αϊτόρ, Παλάσιος).
Ο «Τούκου» θα είναι κανονικά διαθέσιμος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και το ευχάριστο για τους «πράσινους» είναι πως εκείνοι δεν έχασαν βαθμούς το διάστημα που εκείνος έλειψε από την ενεργό δράση (με εξαίρεση, ίσως, το 1-1 με τον Ολυμπιακό).
Εκεί που μπορεί να περιμένει περισσότερα ο Γιοβάνοβιτς είναι στον Μπένιαμιν Βέρμπιτς που δεν έχει συνεισφέρει ακόμα στο σκοράρισμα (μετρά 1 γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό). Ο Σλοβένος έδειξε καλό πρόσωπο στα δύο παιχνίδια της Σλοβενίας και ο «πράσινος» τεχνικός τον περιμένει πως και πως στην προετοιμασία για να δουλέψει περισσότερο μαζί του.
Μην παραξενευτεί κανείς, αν εμφανιστεί ένας… άλλος Βέρμπιτς στα πρώτα παιχνίδια του β’ γύρου του πρωταθλήματος.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»