Νταμπίζας: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη» - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό (vid)
Νίκος Νταμπίζας, Αλέξης Σπυρόπουλος και Πάνος Βόγλης έκαναν ένα γενικότερο σχόλιο για τον αήττητο Πρωταθλητή Χειμώνα Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
Νταμπίζας: «Βάσει βαθμολογίας έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Παναθηναϊκός δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Έχει την πιο σταθερή ομάδα, μια συνέχεια από την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα από τα πλέι οφ.»
Σπυρόπουλος: «Η πιο σταθερή και συνεπής ομάδα στον πρώτο γύρο. Όχι συναρπαστικός, αλλά ουσιαστικός ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζει εξ αρχής το τι θα δεις. Το έχει υποστηρίξει αυτό με τον καλύτερο τρόπο.»
Βόγλης: «Έχω την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε πως θα έχει αυτή τη χρονιά. Μένει να δούμε αν θα αντέξει από δω και πέρα στην πίεση. Μέχρι και την 6η-7η αγωνιστική έπαιζε λες και ήταν σε πενταήμερο. Όταν άρχισαν οι τραυματισμοί, φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός άρχισε να ζορίζεται…»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ