«Δώρο» Χριστουγέννων από Αλαφούζο - Αυτός ανανεώνει στον Παναθηναϊκό!
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός «κλείνει» οριστικά το θέμα της ανανέωσης του Μπαρτ Σένκεφελντ και κόβει τις ορέξεις των… μνηστήρων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, «Παναθηναϊκός και Σένκεφελντ δεν δίνουν σημασία… σε φήμες και θέλουν να σφραγίσουν την ανανέωση του ”βράχου” προτού φύγει το 2022!».
Αυτό θα είναι και ένα «δώρο» Χριστουγέννων από τον Γιάννη Αλαφούζο προς τους φιλάθλους που σε κάθε παιχνίδι γεμίζουν το γήπεδο της Λεωφόρου.
Στις αρχές του Δεκέμβρη θα βρεθεί στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Ολλανδού προκειμένου να σφραγιστεί το νέο deal, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές επί του θέματος.
Δείτε παρακάτω:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»