Σίμος: «Δικαιότατα στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός»

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Σίμος!

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μάχη τίτλου στη Super League και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Τις περισσότερες φορές η βαθμολογία λέει την αλήθεια στο ποδόσφαιρο, όχι όλες. Τώρα, ο βαθμολογικός πίνακας λέει πραγματικά την αλήθεια σε όλη τη Super League στον πρώτο γύρο. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από πέρυσι από μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία φέτος έχει γίνει πολύ πιο ισχυρή, πατώντας στην περυσινή χρονιά.

Δικαιότατα ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση. Πίσω του είναι ο Αλμέιδα, ο οποίος κατάφερε γρήγορα με μία αλλαγή σχηματισμού να δώσει φιλοσοφία στην ομάδα, ενώ είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Έχει δημιουργήσει μία ταυτότητα στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα έχει αλλάξει κάποιες ιδέες που είχε για την ομάδα και δεν είχαν βγει. Ο χρόνος είναι σύμμαχος όταν υπάρχει μία σταθερότητα. Οι αγώνες της ΑΕΚ σε κρατάνε από το 1ο λεπτό έως το 95’Από κάτω, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσπαθούν, ενώ ακολουθεί ο Βόλος. Είναι φαβορί για την εξάδα ο Βόλος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μεταβατική περίοδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News