Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Διούδη
Ο Σωκράτης Διούδης δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σίγουρα το όνομά του θα παίξει σ’ εκείνα που είναι υποψήφια ν’ αφήσουν το σύλλογο.
Το συμβόλαιου του Σωκράτη Διούδη μετον Παναθηναϊκό τελειώνει τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο τη φετινή χρονιά ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός του το έκανε ξεκάθαρο, όταν διατήρησε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ρόστερ κι απέκτησε για δεύτερο τον Γιούρι Λοντίγκιν.
Ο Σωκράτης Διούδης μπορεί να έμεινε στον Παναθηναϊκό, όμως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Έτσι, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα στις επόμενες εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Εικόνες θλίψης στο στολίδι του ΟΑΚΑ: Αυτοκόλλητα Θύρας 7 στα καθίσματα
- Η... ΞΕΦΤΙΛΑ με Μπαντιό: 7 φάουλ με... Κέντρικ Ναν, 5 φάουλ στον ημιτελικό με τη Ρεάλ!
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»