Τσόκαϊ: «Ήμουν εξτρέμ - Το τρέξιμο και η μαχητικότητα είναι στοιχεία του παιχνιδιού μου»

Τσόκαϊ: «Ήμουν εξτρέμ - Το τρέξιμο και η μαχητικότητα είναι στοιχεία του παιχνιδιού μου»

Ο Ένις Τσόκαϊ είναι το πρόσωπο του αγώνα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Ο Αλβανός χαφ αποκάλυψε στο match programme του Παναθηναϊκού πως ξεκίνησε στην καριέρα του ως εξτρέμ και στη συνέχεια καθιερώθηκε στη θέση στα χαφ.

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό νιώθω πολύ άνετα. Ο τρόπος που παίζουμε και το στυλ που έχουμε ως ομάδα μου ταιριάζουν. Το τρέξιμο και η μαχητικότητα είναι στοιχεία του παιχνιδιού μου. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, καθώς γνωρίζω πως πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με μεγάλο κοινό. Όταν αντιμετώπισα τον Παναθηναϊκό με τη Λοκομοτίβα, κατάλαβα πως είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα.»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr