Κακός στο ντέρμπι, αλλά μην πέσουμε να τον… φάμε
Βρήκε ματς να μας δείξει τον χειρότερό του εαυτό ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουμε να τον φάμε τον Ισλανδό.
Συμβαίνει και με τους κορυφαίους των κορυφαίων να μην έχουν την πρέπουσα απόδοση σε ματς που όλος ο κόσμος έχει στραμμένο το βλέμμα επάνω τους.
Ο Σκανδιναβός δεν είναι τυχαίος παίκτης, απεναντίας αποτελεί αναβάθμιση συγκριτικά με τον Φραν Βέλεθ, το λέει τα βιογραφικό του και τα λεφτά που δαπάνησαν οι πρώην εργοδότες του για να εξασφαλίσουν την τζίφρα του.
Είναι σημαντικό να αξιολογούμε το περιβάλλον παικτών, το ιστορικό τους, τα στατιστικά τους, καθώς αυτή η διαδικασία μας δίνει περισσότερα στοιχεία για τη παιδεία, τις συνήθειες και τα πρότυπα εργασίας τους, παράγοντες οι οποίοι συνδέονται άμεσα με το διάστημα εγκλιματισμού τους σε μια τωρινή κατάσταση/φιλοσοφία.
Ο υψηλόσωμος στόπερ πράγματα αντιμετώπισε προβλήματα την Κυριακή, αλλά το καλό είναι ότι η ομάδα δεν πλήρωσε την κακή του μέρα, είχε συμβεί και στην Τούμπα με τον Σένκεφελντ που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ!
Πάντα έχεις πράγματα να βελτιώσεις παίζοντας ποδόσφαιρο όμως η πρόγνωση γι αυτόν μοιάζει εξαιρετική για ένα παιδί το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εξέλιξη βάζοντας συνεχώς πράγματα στο παιχνίδι του.
Χαρακτηρίζεται από μαχητικό έντονο μαχητικό πνεύμα, είναι παίκτης ομάδας, δε τον απασχολούν τα νούμερα ούτε παίζει για αυτά. Ικανός να υιοθετήσει προφίλ παίκτη-ρόλων, έντονη περσόνα, με άριστη γνώση των βασικών της θέσης, θα βοηθήσει πολύ φέτος.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού