Κύπελλο: «Κλείδωσε» η κλήρωση - Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
Στην τελική ευθεία μπαίνει και το Κύπελλο Ελλάδας, με την ΕΠΟ να προγραμματίζει την κλήρωση για τη φάση των «16», των «8» και των ημιτελικών, αλλά και για τον γηπεδούχο του τελικού τη Δευτέρα (14/11, 13:00).
Στην κλήρωση συμμετέχουν αυτή τη φορά και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης που βρίσκουν και άλλες πέντε ομάδες της Super League, Βόλος, Λεβαδειακός, Λαμία, Ατρόμητος, ΑΕΚ, πέντε ομάδες της Super League 2, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Απόλλων Πόντου, και δύο ομάδες Γ’ Εθνικής Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/11 στις 13.00 στο ξενοδοχείο Marriott Athens (αίθουσα Aegean) η κλήρωση της 6ης, 7ης και 8ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και αυτή για τον γηπεδούχο του τελικού. Η κλήρωση θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Βοτανικός: Το ιδιαίτερο στοιχείο που θα βλέπουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα