Ντέμης: «Δεν είναι στημένο το πρωτάθλημα - Πιο εύκολα θα έδινα το πέναλτι στον Σπόραρ» (vid)

Ντέμης: «Καλά στοιχεία ο Σπόραρ, είναι κλασσικός σέντερ φορ» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

«Επειδή δεν είμαι δημοσιογράφος-διαιτητής-παράγοντας, το πέναλτι είναι το πιο αυστηρό πράγμα. Δεν θα το έδινα εγώ πέναλτι αυτό. Ο παίκτης απλώνει τα χέρια για να σταματήσει τη φόρα του Ιωαννίδη. Δεν τον χτυπάει, όμως. Τον ενοχοποιεί αλλά εγώ δεν θα το έδινα. Είναι αυστηρό πέναλτι.




Τώρα τι λέει ο κανονισμός 100%, διαιτητής δεν είμαι να σου πω. Εγώ δεν θα το έδινα ούτε σαν διαιτητής. Αν η φάση ήταν πιο μπροστά και ήξερε ότι σφύριζε πέναλτι, μπορεί και να μη σφύριζε. Θα έδινα πέναλτι, όμως, στον Σπόραρ. Πιο εύκολα. Δε μιλάμε για στημένο διαιτητή.»

Για τις δηλώσεις της μεριάς του Ολυμπιακού: «Αδικούν την ομάδα τους στον Ολυμπιακό. Κάνανε πολλές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα, ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού. Για το πρωτάθλημα είναι νωρίς… υπάρχουν τα πλέι οφ. Διαφωνώ με αυτά που άκουσα. Όταν δίνεις άλλοθι στους ποδοσφαιριστές για διαιτησίες, καμιά φορά χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Το έχω ζήσει και γω σαν ποδοσφαιριστής. Δεν είναι στημένο το πρωτάθλημα. Τα τελευταία τρία πρωταθλήματα δεν τα πήρε ο Ολυμπιακός; Δίκαια τα πήρε, όπως και δίκαια είναι πρώτος ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr