Παναθηναϊκος - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/11)

Παναθηναϊκος - Ολυμπιακος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming | Panathinaikos – Olympiacos Live Streaming: Στο «Απ. Νικολαΐδης» θα είναι στραμμένα τα φώτα για την 11η αγωνιστική της Super League το απόγευμα της Κυριακής.

Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό (19:30). Είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει και δεν είναι μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Οι αγώνες των «αιωνίων» είχαν πάντα να κάνουν με το γόητρο, κάτι που ισχύει φυσικά και στην προκειμένη περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αυξήσει το νικηφόρο σερί τους στις 11 νίκες και να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο, επικρατώντας και του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θέλουν όσο τίποτα να σταματήσουν αυτό το σερί του μεγάλου αντιπάλου τους και δηλώσουν ότι παραμένουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Οι «πράσινοι», μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρει αντίπαλο, παρά μόνο την ατυχία τους από τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα. Ο Αϊτόρ που ήταν ο πρωταγωνιστής μέχρι σήμερα και ο Τρουιγιέ θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι και ο Πούγγουρας.Super League Ελλάδα Live Streaming

Χωρίς περιθώριο ο καταθληπτικός Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και η ομάδα έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της, έπειτα από τις αλλαγές που έχει κάνει ο Μίτσελ. Ωστόσο η διαφορά από την κορυφή παραμένει στους δέκα βαθμούς.

Περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχει. Κανείς στο Ρέντη δε θέλει να σκέφτεται ότι θα χαθούν κι άλλοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ολυμπιακός είχε το τελευταίο του παιχνίδι για το Europa League με τη Ναντ. Ο Μίτσελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα που δεν έχει βάλει ποτέ ξανά στο παρελθόν, ώστε να κρατήσει φρέσκους όλους τους βασικούς για τη Λεωφόρο.

Δεδομένη είναι η απουσία των Βαλμπουενά και Βατσλίκ οι οποίοι είναι τραυματίες και θα λείψουν για μεγάλο διάστημα. Οι Σισέ και Βρσάλικο μπήκαν αλλαγή με τη Ναντ, οπότε είναι διαθέσιμοι. Το μεγάλο ερώτημα είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες και Εμβιλά, η παρουσία των οποίων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αρχικό σχήμα. Ολυμπιακος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δεν κρύφτηκε ο Μίτσελ

Διαβάστε αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίτσελ για την ευρωπαϊκή αποτυχία του Ολυμπιακού και τη συνέχεια.

Την ήττα και τα συμπεράσματά του: «Όταν χάνεις δεν έχεις θετική απάντηση και ούτε είσαι αισιόδοξος. Τώρα όμως μπορούμε να βγάλουμε θετικά συμπεράσματα. Για παράδειγμα πως στην Ακαδημία μας έχουμε πολύ καλούς παίκτες όπως ο Τζολάκης, ο Ντόι ή και ο Ανδρούτσος από πιο παλιά. Πραγματικά σήμερα υπήρξαν παίκτες που έδειξαν καλά πράγματα. Ψάξαμε λύσεις και για την Κυριακή. Στο α’ μέρος ήμασταν πραγματικά καλοί. Δεν είμαι ευτυχισμένος που δεν νικήσαμε. Σήμερα κάποιοι μας άρεσαν και στο μέλλον μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι».

Το ματς με τη Ναντ: «Υπήρξε αμφισβήτηση το εάν μπορούσαμε να κατεβάσουμε μία ομάδα απέναντι στη Ναντ που να παίξει καλά. Με όλο τον σεβασμό σε όλους τους παίκτες μου, πολλοί από τους παίκτες μας κάνουν πολλά περισσότερα απ’ ότι μπορούν να κάνουν. Είναι σαφές ότι πραγματικά η ομάδα πρέπει να έχει 24 ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παίκτες από τις Ακαδημίες. Είναι αμφίβολο αν κάποιος από εσάς θα ήξερε τον Καλογερόπουλο ή τον Ντόι στα 19 τους. Πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Με 34 παίκτες είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχουν αποδείξει πως μπορούν να παίξουν ακόμα και ως βασικοί όπως ο Ντόι. Δεν ξέρω πόσοι προπονητές θα τους είχαν εμπιστευθεί. Το κάνουμε γιατί τους πιστεύουμε όχι γιατί είμαστε τρελοί».

Τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αν τον προβληματίζει το ότι δέχθηκε γκολ προς το τέλος: «Την Κυριακή ξέρουμε πολύ καλά το πως πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι αυτό. Όσον αφορά στην απόδοσή μας τα τελευταία 20 λεπτά αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Ήταν ένας αντίπαλος που ήθελε το γκολ. Όταν είχαμε κατοχή παίζαμε πιο καλά. Αφήσαμε πολύ χώρο».Παθηναικος Live Streaming

Έκανε καλό στα νέα παιδιά

Για τον Σαπουντζή και το τι συμβουλή θα του δώσει: «Φυσικά και το αξίζει ο Σαπουντζής. Ήταν μία ωραία επίδειξη για το τι παίκτες έχουμε. Είναι 18 ή 19 ετών. Δουλεύουν όπως οι επαγγελματίες. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι. Εάν κάποιος που δεν ήξερε τον Αλέξη (Καλογερόπουλο) τον έβλεπε θα πίστευε πως θα ήταν κανονικός βασικός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος. Εδώ και 5 εβδομάδες ξέρουν πολύ καλά. Αυτά τα μικρά παιδιά τα θέλουμε».

Για το αν τον προβλημάτισε κάποιος θετικά από τους παίκτες που έπαιξαν ενόψει ντέρμπι και τους τραυματίες όπως τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα: «Ναι έχουμε ενημέρωση από τους τραυματίες. Όμως έχουμε 72 ώρες και είναι πιο καλό να σας πούμε τότε το τι εικόνα θα υπάρχει. Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας είχαν μικρά προβλήματα υγείας και έγιναν αλλαγές γιατί έπρεπε να σκεφτούμε και το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Μάριος και ο Ελ Αραμπί έπαιξαν καλά. Επίσης ο Βρσάλικο έπρεπε να πάρει λεπτά συμμετοχής».

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming: Θλίψη για τον θάνατο Σιπνιέφσκι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θρηνεί το θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι και με ανάρτησή της αποχαιρέτησε τον Πολωνό που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των πράσινων.

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι συντετριμμένη με τον αδόκητο θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Ο Ιγκόρ γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1974 στο Λοτζ της Πολωνίας και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό απ’ το 1998 μέχρι το 2001.

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού 85 φορές, ενώ σκόραρε 20 γκολ. Στο πρωτάθλημα έπαιξε 53 φορές, σκοράροντας 8 τέρματα, ενώ μέτρησε και 12 παρουσίες στα Κύπελλα Ευρώπης μεταξύ των οποίων και στο Champions League, όπου σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ.

Αξέχαστη έχει μείνει και η σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Ολντ Τράφορντ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

«Στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα, ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι δεν θα παραβρεθεί στο ντέρμπι. Ωστόσο αφού εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το τριφύλλι θα κερδίσει. Διαβάστε τι αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Καλησπέρα σας, φίλοι μου και φίλοι του Παναθηναϊκού. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το αν θα βρεθώ στο γήπεδο για το ντέρμπι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί, καθώς θα βρίσκομαι στην Καραϊβική. Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω τις ημερομηνίες, αλλά δεν γινόταν. Πιστέψτε με όμως θα έρθω στο γήπεδο σύντομα. Ελπίζω πριν από του 2022. Όπως είπα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δεν μπόρεσα. Μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός για πάντα: Μια πράσινη αγάπη. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κερδίσουμε ξανά».

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_11_2022_19_30_panathinaikos_olympiacos/47-1-0-27713

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News