Οικονόμου σε Παυλόπουλο: «Την Κυριακή θα υποφέρεις, μας έχει πονέσει η μέση από τα πρωταθλήματα» (vid)

Οικονόμου σε Παυλόπουλο: «Την Κυριακή θα υποφέρεις, μας έχει πονέσει η μέση από τα πρωταθλήματα» (vid)

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πλησιάζει και οι κόντρες γίνονται καθημερινή… ρουτίνα.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος αναφέρθηκαν ξανά στο ντέρμπι τον «αιωνίων», καθώς είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντίστοιχα.

Ο Άκης Παυλόπουλος ανέφερε αρχικά: «Δεν μ’ αρέσει κάτι πάντως στην μικρή στο σπίτι, της αρέσει το κόκκινο».

«Αυτά να τα πεις την Κυριακή φίλε, την Κυριακή θα υποφέρεις. Πάντως να δείτε ρε παιδιά τι εστί βάζελος. Θα πω τώρα το εξής: O Νίκος ο Παγκάκης είναι από τους γνωστότερους βάζελους. Ο Παγκάκης λοιπόν, δεκαετίες ολόκληρες που ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παίρνει τίτλους, στην Ευρώπη, κάνουμε ό,τι θέλουμε τελοσπάντων, δεν ήρθε μια φορά να μου ζητήσει μια δήλωση. Σήμερα έστησε ολόκληρο σόου με μένα και τον Τσίμα, να κάνουμε δηλώσεις λέει για το ντέρμπι. Γιατί φίλε; Γιατί ήρθες σήμερα; Πού είσαι τόσα χρόνια; Έχουμε κουραστεί από τα πρωταθλήματα, μας έχει πονέσει η μέση…», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου.




«Στην Ευρώπη τι;» του απάντησε η Δώρα Κουτροκόη γελώντας.

Και ο Άκης Παυλόπουλος του είπε: «Όχι, έτσι, τι εστί βάζελος, ξεκινάμε έτσι το Σαββατοκύριακο. Έψαχνε να σε βρει ευάλωτο ο Παγκάκης, γι’ αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News