Άκης: «Πήγατε 15.000 για τριήμερο στο Βόλο – Ξέρατε πως θα είναι φιλικό»

Άκης: «Πήγατε 15.000 για τριήμερο στο Βόλο – Ξέρατε πως θα είναι φιλικό»

Βόλος-Παναθηναϊκός: Δεν μπορούν να… συνειδητοποιήσουν οι απέναντι αυτό που συνέβη στο Βόλο, τη μπαλάρα και την απόβαση 15.000 οπαδών!

Στην εκπομπή της Θύρας 7 ο Άκης ανέφερε ότι η μετακίνησή των οπαδών του Παναθηναϊκού είχε να κάνει με το τριήμερο.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η αναμέτρηση ήταν φιλικό και ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν συναχωμένος.

Ακούστε όσα είπε ο Άκης:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το πιο δύσκολο ματς (ή μήπως όχι; )

Το αγωνιστικό σχήμα και η φιλοσοφία την Κυριακή θα είναι διαφορετικά (ή μήπως όχι ; ), αλλά κάτι μας λέει πως αν υπάρξει η πρέπουσα μαχητική συμπεριφορά ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα χάσει.

Απέναντι στους λιμανίσιους δεν αρκεί η οργανωμένη αναμονή, οι οικοδεσπότες αν αφήσουν μπάλα στους αντιπάλους τους και τους περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να έχουν προβλήματα αφού μεσοεπιθετικά οι άλλοι ποιότητα διαθέτουν.

Η δική μας εντύπωση είναι ότι το ματς που έρχεται θα είναι κομβικής σημασίας.

Δεν θα κρίνει μεν πολλά, αλλά από την άλλη αν τους αφήσεις στο -13 τους τελειώνεις από το πρωτάθλημα και παίρνεις θάρρος γι άλλες δύο νίκες μέχρι την διακοπή κάτι που θα είναι πραγματικά σπουδαίο.

Βέβαια από την μεριά των απέναντι, οι τελευταίοι ξέρουν ότι θα δώσουν το δυσκολότερο παιχνίδι τους ως τώρα γιατί οι κυπελλούχοι παίζουν ποδόσφαιρο που στηρίζεται στον ρυθμό και το τρέξιμο –και οι λιμανίσιοι με αυτά έχουν πρόβλημα, ακόμα κι αν έχουν απέναντί τους την Καραμπάκ και τη Μακάμπι Χάιφα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News