Τι συνέβη μετά τη λήξη με οπαδούς, παίκτες και Ιβάν - «Τιμητική» είχε ο Ολυμπιακός (vids-pics)

Τι συνέβη μετά τη λήξη με οπαδούς, παίκτες και Ιβάν - «Τιμητική» είχε ο Ολυμπιακός (vids-pics)

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την… ξέφρενη κούρσα του στην εφετινή Super League, συνέτριψε το Βόλο με 5-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League κι έφτασε πλέον τις 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πραγματοποιώντας την καλύτερη εκκίνηση της Ιστορίας του.

Στο «ντυμένο» στα… πράσινα «Πανθεσσαλικό Στάδιο» -με την παρουσία 16.000 φίλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες- οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν κυριαρχικοί από το πρώτο λεπτό κι έφτασαν στο 10ο τρίποντό τους.

Οπως ήταν λογικό, μετά τη λήξη του αγώνα, παίκτες, προπονητής και οπαδοί έγιναν ένα, με τα συνθήματα να δίνουν και να παίρνουν.

Οι οπαδοί ζήτησαν νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ ξεχωριστή ήταν και η αποθέωση προς τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:







Τι συνέβη μετά τη λήξη με οπαδούς, παίκτες και Ιβάν - «Τιμητική» είχε ο Ολυμπιακός (vids-pics) Τι συνέβη μετά τη λήξη με οπαδούς, παίκτες και Ιβάν - «Τιμητική» είχε ο Ολυμπιακός (vids-pics) Τι συνέβη μετά τη λήξη με οπαδούς, παίκτες και Ιβάν - «Τιμητική» είχε ο Ολυμπιακός (vids-pics) Τι συνέβη μετά τη λήξη με οπαδούς, παίκτες και Ιβάν - «Τιμητική» είχε ο Ολυμπιακός (vids-pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News