Θρίαμβος από τον Παναθηναϊκό, ο Σπόραρ κάνει το 0-5 (δείτε όλα τα γκολ)

Θρίαμβος από τον Παναθηναϊκό, ο Σπόραρ κάνει το 0-5 (δείτε όλα τα γκολ)

Ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει και πέμπτο γκολ επί του Βόλου!

Στο 76′ κάθετη πάσα από τον Μπερνάρντ, ο Σπόραρ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και νικάει με ωραία πλασέ τον Κλέιμαν για το 5-0!




Στο 66′ ο Χουανκάρ είδε την μπάλα να του έρχεται στρωμένη έξω από την περιοχή, έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού του Βόλου και κατέληξε στα δίκτυα του Κλέιμαν.




Στο 67′ διπλή ευκαιρία για το «τριφύλλι» με τον Σπόραρ αρχικά νικιείται σε τακουνάκι από τον Κλέιμαν, όμως ο Τσέριν στην συνέχεια της φάσης πλάσαρε εύστοχα κι έγραψε το 4-0.




Γκολάρες ο Παλάσιος, 0-2 ο Παναθηναϊκός και «έκρηξη» (δείτε τα γκολ)

Με δύο γκολάρες του Παλάσιος ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 επί του Βόλου

Ο Μπερνάρ έβγαλε τον Παναθηναϊκό στην αντεπίθεση, έβγαλε στον Παλάσιος, ο οποίος έκανε την ατομική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή και σουτάροντας με το εξωτερικό έκανε το 0-1!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ:




Ο Παλάσιος και πάλι με ένα καταπληκτικό κοντρόλ και αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κλέιμαν για το 0-2!




Γυροφέρνει το γκολ ο Βέρμπιτς, δύο νέες ευκαιρίες (vids)

Ωραία κίνηση του Μπερνάρ και σέντρα, κεφαλιά του Βέρμπιτς, ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν.

Ο Μπερνάρ κατεβάζει μπαλιά του Σάντσες, ταλαιπωρεί τους αμυνόμενους και σεντράρει «γλυκά» στην περιοχή όπου ο Βέρμπιτς πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ πάνω από το δοκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Στο 15′, είχαμε την τρίτη τελική του Παναθηναϊκού, ξανά από τον Βέρμπιτς που είναι δραστήριος!

Λίγο έξω από την περιοχή έπιασε το δεξί σουτ, η μπάλα δίπλα από το κάθετο του Κλέιμαν, που ήλεγχε τη φάση πάντως πέφτοντας στη γωνία του.



Βόλος-Παναθηναϊκός: Πρώτη καλή στιγμή με Βέρμπιτς (vid)

Ωραία μπαλιά για τον Σπόραρ, μπήκε στην περιοχή, τον έκλεισε ο Άλχο, ο Βέρμπιτς στη συνέχεια έπιασε το πλασέ, άουτ η μπάλα.

Πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό στο ματς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Βόλος-Παναθηναϊκός: Σπουδαία κίνηση από τους παίκτες του Τριφυλλιού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τίμησαν τον Αϊτόρ και τον Φρόκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Βόλος-Παναθηναϊκός: Η νύχτα μέρα με τη είσοδο των ομάδων! (vid)

Βόλος-Παναθηναϊκός: Δείτε τι συνέβη στο Πανθεσσαλικό, με την είσοδο των δύο ομάδων!

Μοναδική ατμόσφαιρα με καπνογόνα δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού.

Πάνω από 15.000 Παναθηναϊκοί στο γήπεδο

Δείτε το βίντεο:




Παναθηναϊκός: «Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους 15.000 και πλέον φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στον Βόλο για τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο απρόοπτο λόγω του μεγάλου αριθμου οπαδών που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή της και διέθεσε για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχουν εξαντληθεί.

Σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, οι φίλαθλοί μας που προμηθεύτηκαν εισιτήριο από την ΠΑΕ, θα πρέπει να κινηθούν από τον Περιφερειακό του Βόλου με κατεύθυνση το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών από 31 έως και 56 θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πεζογέφυρα 3, η οποία βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του Πανθεσσαλικού.

Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Λόγω του μεγάλου αριθμού φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, παρακαλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο.

Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!».

Exit mobile version