Βολος - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 29/10

Παναθηναϊκός: «Όλα τα λεφτά» η κίνηση του Μάγκνουσον στο γκολ του Σπόραρ

Βολος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Έτοιμη για το… 10ο βήμα και το νέο ρεκόρ η αρμάδα του Ιβάν

Το «τρένο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του προς τον τίτλο και αυτή την αγωνιστική στοχεύσει στην 10η συνεχόμενη νίκη, με αντίπαλο τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (19:30). Βέβαια, η έδρα της ομάδας από την Μαγνησία θα θυμίζει Λεωφόρο, αφού 15.000 πιστοί φίλοι του «τριφυλλιού» θα βάψουν πράσινες τις κερκίδες!

Η φρενήρης πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Άρη (1-0). Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο Βόλο. Παράλληλα, να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά του από τους διώκτες του. Αυτή την στιγμή έχει έξι βαθμούς απόσταση από την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην «ΟΠΑΠ Arena». 

Η πορεία των γηπεδούχων μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον αξιοθαύμαστη μέχρι στιγμής. Έχουν παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο συνολικά και έχουν πάρει αποτελέσματα σε πολύ δύσκολες έδρες, γεγονός που τους ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη.

Βόλος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Βολος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Το προσεχές παιχνίδι, όπως και τα επόμενα του «τριφυλλιού» έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι χωρίς τον μεγάλο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ο Αϊτόρ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτός μάλιστα είναι ο δεύτερος σημαντικός τραυματισμός, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχε υποστεί ακριβώς τον ίδιο ο Γάλλος μέσος, Αλέξις Τρουιγιέ.

Για νέα σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει λόγο ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε αθλητικό σάιτ για την απόφασή του να… ανοίξει το “Πανθεσσαλικό” για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Δεν θα έπρεπε να προκαλεί σε κανέναν εντύπωση αυτή η κίνηση. Ο λόγος που ενδεχομένως παραξενεύονται κάποιοι, είναι γιατί η νοοτροπία των θεσμών στην Ελλάδα είναι 100 χρόνια πίσω κι αυτό προσπαθούμε να το αλλάξουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News