Σοκ ξανά στον Παναθηναϊκό - Νέα ρήξη χιαστού

Σοκ ξανά στον Παναθηναϊκό - Νέα ρήξη χιαστού

Μετά τον Αλεξίς Τρουιγιέ και τον Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός μέσα σε δέκα ημέρες βλέπει και τρίτο του ποδοσφαιριστή να παθαίνει ρήξη χιαστού, καθώς ο Λεάντρο Φρόκου θα περάσει κι αυτός την πόρτα του χειρουργείου μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Τρεντσίν.

Η κατάρα των σοβαρών τραυματισμών συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Τρουιγέ και Αϊτόρ, ήταν η σειρά του Λεάντρο Φρόκου να υποστεί σοβαρό τραυματισμό.




Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης της Κ19 με την Τρέντσιν για το Youth League (2-0) και αποχώρησε με φορείο και κλαίγοντας από το γήπεδο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ο 19χρονος άσος με ρίζες από την Αλβανία, που είχε παίξει και με την πρώτη ομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-2), θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει για αρκετούς μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr