Σοκ ξανά στον Παναθηναϊκό - Νέα ρήξη χιαστού
Μετά τον Αλεξίς Τρουιγιέ και τον Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός μέσα σε δέκα ημέρες βλέπει και τρίτο του ποδοσφαιριστή να παθαίνει ρήξη χιαστού, καθώς ο Λεάντρο Φρόκου θα περάσει κι αυτός την πόρτα του χειρουργείου μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Τρεντσίν.
Η κατάρα των σοβαρών τραυματισμών συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Τρουιγέ και Αϊτόρ, ήταν η σειρά του Λεάντρο Φρόκου να υποστεί σοβαρό τραυματισμό.
Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης της Κ19 με την Τρέντσιν για το Youth League (2-0) και αποχώρησε με φορείο και κλαίγοντας από το γήπεδο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.
Ο 19χρονος άσος με ρίζες από την Αλβανία, που είχε παίξει και με την πρώτη ομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-2), θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει για αρκετούς μήνες μακριά από τα γήπεδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Mozzart Sport: «Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε τον Λάιλς στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόστισε ο Καμαρά - Το ποσό αγοράς και οι απολαβές του
- Αυτά συζήτησαν Αλαφούζος, Κοτσόλης και Νίστρουπ για μεταγραφές και λειτουργία
- Παναθηναϊκός: Ανατροπή με το όνομα του Νίστρουπ - Πώς τον αποκαλούν
- Οριστικό: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Πένια - Η διάρκεια του συμβολαίου